Велопрокат Nextbike піднімає ціни та вводить нові абонементи

Велопрокат Nextbike піднімає ціни та вводить нові абонементи
  • Велопрокат через QR-код, який почав діяти минулої осені, скоро запустять.
  • Разом з цим у «Nextbike» змінилися ціни: здорожчали сезонні абонементи та з’явилася нова пропозиція — «Вікенд на сезон».

Мережа велопрокату Nextbike, яку запустили у жовтні 2018-го, незабаром почне діяти. Увімкнуть 15 станцій та привезуть зі складу на стійки 120 велосипедів, які можна буде орендувати цілодобово.

Але разом із цим збільшилися тарифи, про що повідомили у офіційній спільноті прокату на фейсбук.

«Новинкою буде тариф «Вікенд», що стане дуже корисним для автомобілістів або просто для проведення активного часу з родиною, — йдеться у повідомленні. — Територія дії тарифів — Львів, Харків, Вінниця та Одеса. У разі запитань дзвоніть за номером 0800211980 або залишайте заявку на підключення www.nextbike.org.ua»

Відео дня

Так, зріс у ціні сезонний абонемент (на три місяці) — раніше він коштував 800 гривень, а тепер 1150 гривень.

Новий тариф «Вікенд на сезон» коштує 600 гривень. За ним можна орендувати велосипеди за пільговою ціною протягом трьох днів на тиждень — п’ятниця, суботу, неділя.

Ціни погодинної оренди не змінилися. Як і раніше, 1 година на день для власників абонементів є безкоштовною. А разова поїздка для людей, що не мають абонементів, коштує 20 гривень за першу годину; 20 гривень за другу годину; за наступні години по 50 гривень.

Не збільшився у ціні місячний абомент. Його вартість — 250 гривень.

Як повідомили у спільноті «nextbike.ua», сезон оренди велосипедів у Вінниці стартує з 15 березня, у тестовому режимі.

Нагадаємо, на впровадження міського велопрокату у Вінниці виділили кошти Швейцарське бюро співробітництва: 180,5 тисяч швейцарських франків (понад 5 мільйонів гривень - авт.). За ці кошти поставили 15 станцій і 120 велосипедів, які доступні для оренди у будь-який час доби. Вас може зацікавити матеріал про те, чи «вбили» велосипеди «Nextbike» за перший сезон у 2018 році.

Читайте також:

Фото в матеріалі: архів «20хвилин», nextbike.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Дарья Бондарь

    Хочу розповісти про цікавий велоквест - чудова ідея як провести вільний час. https://kiev.detivgorode.ua/velolife-veloprokat-velokvesti-na-vdng/ портал,  де можна знайти необхідну інформацію щодо заходів.

  • Вадим Ковальчук

    И к каждому байку прилепить табло с пдд.
  • Anonymous

    Цікава позиція міської влади. Взяли кошти у швейцарців створили мережу, а зараз збирають кошти з вінничан. Цікавий рух коштів.

    Оаоа reply Anonymous

    Якщо буде безплатно, то велікам буде зана, і взяти іх буде не реально, і за які гроші іх лагодити ? Краще  хай буде платно

    Олексій reply Anonymous

    Потрібно порахувати, скільки реальна обслуга цього діла коштує, фінансування якесь потрібне, -- машина наче тобі теж належить, коли ти її купуєш, але безкоштовно на ній їздити не вийде....
  • Ekaterina Ekaterina

    Краще мати свій велосипед.

keyboard_arrow_up