Важливе за вчора. Найцікавіші новини 9 вересня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 9 вересня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 9 вересня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

За кермом Lexus, який збив дівчину на Соборній, був маршрутник

— Підозрюваний працює водієм маршрутного таксі, має на утриманні двох неповнолітніх дітей, раніше не судимий, — додають у прес-службі суду. — Слідчий суддя, вислухавши учасників судового засідання, дослідивши та проаналізувавши матеріали клопотання, ухвалив застосувати до 33-річного чоловіка запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів та одночасно визначив розмір застави — 40 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб (майже 85 тисяч гривень, - ред).

Просять зробити платним проїзд для пенсіонерів. ОПИТУВАННЯ

З'явилась нова петиція, у якій вінничанин просить на час карантину обмежити безкоштовний проїзд для пенсіонерів. На думку автора, літні люди просто катаються або «їдуть поштовхатись на базарі».

Відео дня

Не задарма: у понад 210 тисяч обійшовся безкоштовний транспорт на День міста

«За кілька тижнів будемо мати лавину хворих». Ковід-прогнози від лікаря-інфекціоніста

За сім днів нового навчального року на карантин пішли 13 шкіл в Запорізькій області, три в Львівській, одна в Тернопільській, дві в Києві. У нас на самоізоляції майже вся школа Калинівського району, а в школі № 32 на карантин відправили клас. Що буде далі з навчанням? А коли з ковідом зустрінеться грип? Як вберегтися і не заразитися повторно? Про це та інше говорить інфекціоніст.

«За кілька тижнів будемо мати лавину хворих». Ковід-прогнози від лікаря-інфекціоніста

Алкоголь, зброя та неадекват. У Погребищі чоловік перекрив дорогу потягу та стріляв по ньому

Інцидент стався у Погребищі. Двоє чоловіків на Hyundai Santa FE перекрили дорогу потягу. Транспорт стояв на коліях. Про це у фейсбук пише Поліція Вінницької області.

— Зловмисники автомобілем перегородили залізничний переїзд в момент руху вантажного потягу, який встиг призупинитися. Один із зловмисників бігав по колії, а інший стріляв з пістолета в напрямку кабіни машиніста, — йдеться у повідомленні. — Чергова працівниця по залізничному переїзду просила їх припинити такі дії, однак хуліганів це не зупинили. Свої розваги молодик, який стріляв, зняв мобільним телефоном та відео виклав в Інстаграм.

​​​Мега-парковка з міні-сквером. Що є біля нового «Епіцентру» у Вінниці

Менше ніж рік знадобилося будівельникам, щоб розібрати вінницьку беконку і спорудити на її місці «Епіцентр». Тепер тут сотні місць для стоянки, синій новобуд та одна ялинка за парканом. При цьому на промзони в районі м'ясокомбінату очікують масштабні перетворення, серед яких будівництво ще одного ТЦ, житлові комплекси та офіси. А чи будуть розширяти дороги?

Мега-парковка з міні-сквером. Що є біля нового «Епіцентру» у Вінниці

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 8 вересня, які ви могли пропустити

В Україні за добу виявили 2 тисячі 551 хворого на COVID-19, на Вінниччині +53

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up