Просять зробити платним проїзд для пенсіонерів. ОПИТУВАННЯ

Просять зробити платним проїзд для пенсіонерів. ОПИТУВАННЯ
  • З'явилась нова петиція, у якій вінничанин просить на час карантину обмежити безкоштовний проїзд для пенсіонерів.
  • На думку автора, літні люди просто катаються або «їдуть поштовхатись на базарі».

Петиція має назву «Платний проїзд до 10.00 для пенсіонерів». Автором є Руслан Довбенко.

— В період карантину дуже важко дістатись на роботу, так, як транспорт бере тільки сидячі місця, а вони зайняті пенсіонерами, які їдуть поштовхатись на базарі. Можливо впровадження платного проїзду в ранковий час відіб'є їх бажання покататись в громадському транспорті, — йдеться у тексті петиції.

Станом на 13 годину 9 вересня петицію підписали 23 особи з 350 необхідних. Підтримати звернення можна за посиланням.

Відео дня

Опитування

Чи підтримуєте ідею автора петиції?

 

Читайте також:

Через місяць в Україні можуть закрити на карантин усі школи. ОПИТУВАННЯ

Не задарма: у понад 210 тисяч обійшовся безкоштовний транспорт на День міста

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (489)
  • игорь деркачёв

    неужели .станет легче этим долбанным рабочим..которые жалуются..если будут пенсионеры все равно ездить но за деньги..вам станет больше места? это жабисты..народ такой у нас паршивый.
  • Gala

    А Довбенко не розумie, що бiльшiсть тих пенсiонерiв вимушенi iздити до РОБОТИ, бо пенсii на жития не вистачае
  • Gala

    А Довбенко не розумie, що бiльшiсть тих пенсiонерiв вимушенi iздити до РОБОТИ, бо пенсii на жития не вистачае
  • Vadim Sikalchuk

    не потрібно робити платний проїзд,потрібно знов перепустки ввести...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up