Важливе за вчора. Найцікавіші новини 3 листопада, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 3 листопада, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 3 листопада. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Зробила селфі за мить до смерті. Про останній день вінничанки, яка загинула на Хрещатику

30-річну дівчину, яка загинула під колесами Land Rover на майдані Незалежності в Києві, звали Алла Сорока. Вона приїхала в столицю з Вінниці. Відвідувала монастир, а потім пішла подивитися центр міста. На Хрещатику купувала сувеніри. Загинула разом із продавчинею лавки. За секунди до смерті встигла зробити фото.

Очікується суттєве похолодання. Синоптик розповіла, коли ще можна комфортно прогулятися

До України зайдуть дощі та затримаються сильні тумани, а згодом очікується похолодання. Синоптик назвала три дні, коли буде і сухо, і комфортно гуляти на дворі.

Відео дня

Сайт sinoptik.ua у місті опади прогнозує 5 листопада. Решта днів на цьому тижні обіцяє бути хмарними, але сухими:

Штрафуватимуть усіх, хто без маски. Рада підтримала новий законопроєкт (ОПИТУВАННЯ)

Верховна рада підтримала у першому читанні законопроєкт, який дозволить штрафувати бізнесменів, підприємців. Штрафувати — за відсутність одягненої маски. Керівникам підприємств доведеться заплатити від 3400 до 5100 грн. Таке рішення прийняли у вівторок, 3 листопада. Проєкт Закону зареєстровано за №3890.

Штрафуватимуть усіх, хто без маски. Рада підтримала новий законопроєкт (ОПИТУВАННЯ)

«Ковідні» бригади отримали надбавки за жовтень. Суми від 8 до 15 тисяч гривень

Лікарям, медсестрам та санітарам, які працюють з хворими на коронавірус, почали виплачувати надбавки. Розмір залежить від посади та починається від 8 тисяч гривень. Доплати мають розмір: по 15 тисяч грн — лікарям, 10 тисяч грн — медсестрам, 8 тисяч грн — молодшому медичному персоналу. За жовтень кошти уже виплатили. Про це у фейсбук написав міський голова Сергій Моргунов.

Безпека за ціною тягнучок. Перші результати від світлофорів на Гагаріна

Уже місяць площа Гагаріна має повністю регульований рух.  Для кожного потоку тут є свій світлофор, заїзд на колії обмежили делініаторами та ще поставили «острівці» зі стовпчиків.  Які недоліки та переваги від такої організації дорожнього руху? Підбиваємо перші підсумки.

Безпека за ціною тягнучок. Перші результати від світлофорів на Гагаріна

 

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 2 листопада, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up