Важливе за вчора. Найцікавіші новини 2 листопада, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 2 листопада, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 2 листопада. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

COVID не відступає та набирає обертів. Лікарні міста заповнені на 80%

Медики констатують, що у Вінниці спостерігається стрімке зростання захворюваності на COVID. Вінничан просять не забувати про карантин: мити руки, носити маску та дотримуватися дистанції.

Станом на 1 листопада у Вінниці продовжують хворіти 1476 пацієнтів. Про це у фейсбук пише Вінницька міська рада.

— 1354 людини або 92 % лікуються амбулаторно. На стаціонарному лікуванні 122 людини або 8 %, це пацієнти з позитивним результатом ПЛР-тесту та підтвердженим COVID-19. Крім того, у МКЛ № 1 та №3 на стаціонарному лікуванні також перебуває ще 125 осіб з підозрою на коронавірус і 79 пацієнтів з ймовірними випадками, тобто ці люди мають клінічно виражені симптоми COVID-19, а результат ПЛР-тесту – негативний, — йдеться у повідомленні. — Рівень летальності по Україні і Вінницькій області складає 1,8 %, по Вінниці – 1,5 %.

Відео дня

COVID не відступає та набирає обертів. Лікарні міста заповнені на 80%

Помер Олександр Немченко. Заслужений артист України, актор кіно «В бій йдуть лише «старі»

У віці 66 років помер Олександр Немченко. За життя він став культовим артистом театру та кіно. Отримав звання Заслужений артист України та багато років вклав у розвиток театрального мистецтва у Вінниці.

Про сумну звістку повідомили на сторінці вінницького Драмтеатру:

«Відійшов у вічність Олександр Немченко. Диригент співочої ескадрильї прийняв в обійми ще одного свого вихованця, — йдеться в дописі. — Він прожив гідне життя, насичене не лише творчістю, але й щирою любов'ю до усього, чим займався, до усіх, хто його оточував. Заслужений артист України. Актор театру та кіно. Створив театральну студію при Будинку вчителя. Довгі роки займався народною медициною. І завжди з усмішкою...».

Помер Олександр Немченко. Заслужений артист України, актор кіно «В бій йдуть лише «старі»

Екс-ректор педуніверситету Олександр Шестопалюк: «Лазаренко може перемогти, бо колектив і студенти залякані»

Вінницький педагогічний університет за останній час кілька разів потрапляв у скандали. Точніше не сам виш, а ректор Наталія Лазаренко, проти якої відкрили кримінальне провадження щодо привласнення майже мільйона гривень.  В університеті п’ятого листопада відбудуться вибори ректора.  

Тому про своє бачення щодо виборів та загальну ситуацію у виші розповів екс-керівник ВДПУ Олександр Шестопалюк, який очолював цей заклад 12 років. 

«Зняло 17 разів за проїзд о п'ятій ранку»: вінничани знову скаржаться на роботу валідаторів

Вінничани в соцмережах скаржаться, що після розрахунку на валідаторах у транспорті в них зняло гроші за декілька поїздок одразу. Крім того, часто це відбувалося вночі, коли міський транспорт не їздить Вінницею. У журналістки «20 хвилин», яка розраховується банківською карткою у громадському транспорті, теж посеред ночі 17 разів зняло гроші за проїзд, хоча вона впродовж цього дня лише двічі користувалася транспортом. Зайшовши в чат технічної підтримки «Вінницякартсервіс» у Телеграмі, ми побачили, що це не одинока проблема. Схожа ситуація виникла у десятків вінничан за крайній тиждень. 

«Зняло 17 разів за проїзд о п'ятій ранку»: вінничани знову скаржаться на роботу валідаторів

 

Читайте також:

У Козятині зеки-гастролери викрали у 70-річної жінки «ВАЗ». Не обійшлося без казусів

За понад 16 мільйонів гривень утеплили першу гімназію

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:09 Додому «на щиті» повертається Денис Новіцький з Вінницьких Хуторів 20:19 На Вінниччині двоє людей незаконно вирощували сільгоспкультури на прибережних смугах 19:23 Метеозалежним приготуватися: до Землі наближається потужна магнітна буря 18:22 Сапери ДСНС знищили гранату та снаряд часів Другої світової photo_camera Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 17:58 Один пропуск — 20 грн: цікавий спосіб відпрацювання пропущених пар в Барському коледжі 17:15 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 17:07 Аби захопити вінницький кар'єр, хабарники пропонували мільйон доларів полковнику СБУ photo_camera 16:23 Сорок діячів культури і мистецтв Вінниччини отримуватимуть стипендії ОВА 16:17 «Таких як він, ніколи більше не буде». Вінниця попрощалася з Назарієм Гринцевичем 15:21 У Вінниці затримали водія, який був під дією двох наркотиків 15:15 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 14:21 З палаючого будинку надзвичайники врятували двох кошенят photo_camera 13:23 Солдат із Гайсинщини Володимир Гунька отримав «Залізний хрест» від Головкома ЗСУ 12:30 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 12:22 До Небесного війська приєднався Анатолій Кедь з Крижополя 11:21 У пожежі на Вінниччині травмувався 71-річний чоловік 11:05 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 10 травня не буде світла. Адреси 10:14 Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up