Важливе за вчора. Найцікавіші новини 3 червня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 3 червня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 3 червня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

«Хтось продав душу дияволу». Вирок водію Infiniti, що скоїв смертельну ДТП, не оскаржили

Умовне покарання отримав Костянтин Писарчук, який п’яним скоїв смертельну ДТП торік біля «Грошу». На великій швидкості юнак на Infiniti врізався в машину таксі, що зупинилася на червоний. Таксист помер від травм у лікарні. Минув місяць після вироку. Призначене винуватцю смертельної аварії покарання ніхто не оскаржив. Чому? 

«Хтось продав душу дияволу». Вирок водію Infiniti, що скоїв смертельну ДТП, не оскаржили

На Вінниччині виявили 1050 випадків коронавірусу: дані по Вінниці та районах

— Станом на 11.00 годин 3 червня на території Вінницької області у 1050 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 82 дітей. Зареєстровано 16 летальних випадків від ускладнень викликаних коронавірусною хворобою  у дорослих. Одужало 657 особи, — йдеться у повідомленні МОЗ.

Відео дня

На Вінниччині виявили 1050 випадків коронавірусу: дані по Вінниці та районах

Водіям на замітку. У Вінниці немає камер, які б надсилали «листи щастя»

З 1 червня в Україні почали працювати камери автоматичної фіксації правопорушень. Півсотні камер діє тільки у Києві та Київській області. Тим не менш, соцмережами поширюють інформацію з адресами «камер ГАИ», які відслідковують перевищення швидкості на дорогах у Вінниці та області. З’ясували, що це таке і що за камери є на вінницьких дорогах.

Порошенко у Вінниці посперечався з прихильниками Шарія

У середу, 3 червня, Петро Порошенко приїхав до Вінниці, щоб передати ІФА-тести для медиків. Ними будуть виявляти антитіла до коронавірусу. І попри спокійний прийом суперечки не вдалося уникнути: на прес-брифінг прийшли прихильники партії Шарія, яких «освистали» активісти.

«Підписувала контракт під наркотиками», — переможниця «Від пацанки до панянки» Євгенія Мазур

В останньому сезоні реаліті-шоу про пацанок, які поступово перетворюються на панянок, перемогла вінничанка.  До своєї участі в проекті дівчина вживала та продавала наркотики і не розуміла, що робити зі своїм життям далі. Зараз Женя переїхала до Києва, заробляє на рекламі в Інстаграм і запевняє, що проект справді її змінив.

Уряд послаблює карантинні обмеження. Що дозволили з 5 червня?

В Україні знову послаблюють карантинні обмеження. В дію зміни вступлять уже з 5 червня. Кабінет міністрів дозволив повноцінно працювати закладам харчування та церквам, покидати оселю людям старше 60 та відновити авіарейси.

Уряд послаблює карантинні обмеження. Що дозволили з 5 червня?

 

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 2 червня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up