Важливе за вчора. Найцікавіші новини 25 травня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 25 травня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 25 травня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Два вбивства за 10 днів в одному районі Вінниці. Що робиться у місті?

Два вбивства за 10 днів в одному районі Вінниці. Що робиться у місті?

У під’їзді будинку на Острозькій 15 травня знайшли 33-річного Михайла Ярового з черепно-мозковою травмою. Він помер в реанімації. Вночі 25 травня на перехресті вулиць Шмідта і Брацлавська підрізали 28-річного нацгвардійця Андрія Карася. Від ножових поранень і втрати крові помер в реанімації.

І це ще не всі убивства у місті. Читачі просять звернутися до влади: чим викликано те, що криміналітет підняв голову?

Відео дня

 

Відео моменту ДТП на Київському мосту зняли камери з двох ракурсів

 

Відео моменту ДТП на Київському мосту зняли камери з двох ракурсів

Вчора, 24 травня, у Вінниці сталася аварія. Водій «Мазди» злетів з дороги на Київському мосту. Виклали відео моменту ДТП.

 

У червні почнуть оформлювати муніципальні виплати. Дадуть до 500 гривень

У червні почнуть оформлювати муніципальні виплати. Дадуть до 500 гривень

З наступного тижня до «Прозорих офісів» почнуть викликати вінничан, які мають право на муніципальну доплату.  За попередніми розрахунками, понад 14 тисяч вінничан зможуть щомісяця отримувати від міста по 300 гривень. У департаменті соцполітики розповіли як записатися на прийом та які є нюанси в оформленні цієї грошової допомоги.

 

Не передзвонюйте на невідомі номери і заведіть «фінансову» SIM-ку. Правила захисту даних

Не передзвонюйте на невідомі номери і заведіть «фінансову» SIM-ку. Правила захисту даних

У людей крадуть номери, сторінки в соцмережах, банківські рахунки. Про це читаємо новини звідусіль і боїмося опинитися в аналогічній ситуації.  Як працює схема та чи можна стати недосяжним для сучасних «лохотронщиків»?

 

 

Вночі у Вінниці підрізали гвардійця. Він помер від ножових ран і втрати крові

Вночі у Вінниці підрізали гвардійця. Він помер від ножових ран і втрати крові

28-річного солдата Нацгвардії нелюди вбили цієї ночі неподалік від будинку, де проживав Цієї ночі вбили старшого солдата в/ч 3008 Нацгвардії України. 28-річний військовий чотири роки служив у частині. Неодноразово їздив у зону АТО/ООС. Був єдиним сином у матері. У нього залишилася 11-місячна донечка.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up