Важливе за вчора. Найцікавіші новини 24 жовтня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 24 жовтня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 24 жовтня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

У Вороновиці «на зебрі» легковик збив чоловіка. Потерпілий помер

Аварія сталася близько 16.40 23 жовтня у селищі Вороновиця. Про це у фейсбук пише Поліція Вінницької області.

— 20-річний водій автомобіля Daewoo не впорався з керуванням та здійснив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході, — йдеться у повідомленні. — У результаті аварії 57-річний пішохід, мешканець села Кудлаї, Немирівського району, загинув на місці події. 

У Вороновиці «на зебрі» легковик збив чоловіка. Потерпілий помер

Відео дня

Жінки у Польщі вийшли на протест через заборону абортів. ОПИТУВАННЯ

Конституційний суд Польщі ухвалив рішення, яке фактично забороняє проведення в країні абортів. Сотні людей, які не підтримують таку ухвалу, вийшли у Варшаві на протест. Мітингувальників розганяла поліція. В Україні такої заборони поки немає. Цікава ваша думка з даного приводу.

Опитування

Чи підтримуєте ви повну заборону абортів?

Смертельна ДТП у Хмільницькому районі. Водій пішов на обгін та збив велосипедиста

Аварія сталася близько 18.35 23 жовтня поблизу села Широка Гребля. Про це у фейсбук пише Поліція Вінницької області.

— 39-річний водій автомобіля Toyota, під час обгону допустив наїзд на велосипедиста, який їхав проїжджою частиною в зустрічному напрямку, — йдеться у повідомленні. — Внаслідок аварії 46-річний велосипедист, місцевий житель, отримав травми, несумісні з життям. 

Проковтнув батарейки. Патрульні допомогли «швидкій» доставити до лікарні малого

Патрульні супроводили карету швидкої з дитиною, яку терміново потрібно було доправити до лікарні. У місті були затори, а у швидкій зламалася сирена.

Фоторепортаж з комуналки. Як на Соборній живуть без туалетів, ванних кімнат та надій

Двоповерхівка на Соборній, 14 є частиною католицького костелу, але при СРСР її перетворили на комунальну квартиру. У ній живуть без туалетів, ванн та надії, що їх колись переселять в інше місце. А їх сусіди — капуцини — вірять у дива і сподіваються, що незабаром викуплять назад свою власність.

Фоторепортаж з комуналки. Як на Соборній живуть без туалетів, ванних кімнат та надій

 

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 22 жовтня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 23 жовтня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up