Важливе за вчора. Найцікавіші новини 23 жовтня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 23 жовтня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 23 жовтня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Оновили карантинні зони. Вінниччина знову у «помаранчевій»

У п'ятницю, 23 жовтня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З 00 годин 00 хвилин 26 жовтня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування. Про це у Телеграм написав міністр Олег Немчінов. Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Старшокласники на дистанційці, молодша школа — на канікулах. Про навчання з понеділка

Через епідеміологічну ситуацію цьогоріч українські школярі на осінніх канікулах були довше. З понеділка їм йти на навчання, а наказу Міністерства освіти досі немає. Міський департамент освіти вирішив: старшокласники поки навчатимуться онлайн, молодша школа — ще тиждень на канікулах.

Відео дня

Старшокласники на дистанційці, молодша школа — на канікулах. Про навчання з понеділка

П'ять смертей та 141 новий випадок. Дані про COVID-19 по Вінниці та районах

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів про ситуацію з коронавірусом в області станом на ранок 23 жовтня. Загалом на Вінниччині зафіксували 8 тисяч 925 випадків. 141 новий за добу. Від недуги вже одужали 5 тисяч 492 людини. Також є 3 тисячі 275 активних хворих.

П'ять смертей та 141 новий випадок. Дані про COVID-19 по Вінниці та районах

У Вінниці назвали ТОП-7 боржників за опалення і гарячу воду. Де вони живуть і скільки винні?

Вінничани діляться на дві категорії: одні платять за комуналку, інші — накопичують борги. Назвали ТОП-боржників, які винні найбільше за спожиті послуги.

У Вінниці назвали ТОП-7 боржників за опалення і гарячу воду. Де вони живуть і скільки винні?

Охочих керувати Вінницею у 2000 році було 39. Переміг той, за кого агітував Гонгадзе

Рекорд за кількістю претендентів на міського голову тримається з 2000 року. Тоді ж було встановлено й антирекорд. Кого обрали мером Вінниці 20 років тому?

Охочих керувати Вінницею у 2000 році було 39. Переміг той, за кого агітував Гонгадзе

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 22 жовтня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up