Важливе за вчора. Найцікавіші новини 23 квітня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 23 квітня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 23 квітня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

В Україні +578 нових випадків COVID-19 за добу. Уже понад сім тисяч інфікованих (НАЖИВО)

За даними ЦГЗ, станом на 9:00 23 квітня в Україні 7170 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 187 летальних, 504 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 578 нових випадків, — зазначають у повідомленні МОЗ.

В Україні +578 нових випадків COVID-19 за добу. Уже понад сім тисяч інфікованих (НАЖИВО)

«Я вже 10 років в самоізоляції — один на всі Гулі». Поради вінницького Робінзона

Петро Краснопольський один-єдиний житель у селі Гулі Хмільницького району. Каже, одному не страшно — з людьми страшніше.  Що радить тим, хто нині в самоізоляції?

Відео дня

— У мене одна порада для всіх — займіться роботою, — говорить Краснопольський. — Мені нема коли думати про коронавірус. Справ стільки, хоч греблю гати. У міській квартирі теж діло знайдеться. Було б бажання. Робота зніме будь-який стрес, зарадить депресії. Це найкращі ліки.

«Я вже 10 років в самоізоляції — один на всі Гулі».  Поради вінницького Робінзона

В області 353 хворих на коронавірус: дані по Вінниці та районах

Станом на 11.00 годин 23 квітня 2020 року на території Вінницької області зареєстровано 589 підозр на COVID-19.

У 353 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 24 дітей (місто Вінниця – 14, Гайсинський райони - 4, Вінницький, Калинівський, Літинський, Томашпільський, Тростянецький, Чернівецький райони по 1 дитині).

В області 353 хворих на коронавірус: дані по Вінниці та районах

У Вороновиці зіткнулись Toyota та Mazda: внаслідок ДТП вагітна пасажирка втратила дитину

— Попередньо слідством встановлено, що 31-річний водій позашляховика Toyota Land Cruiser під час обгону не впорався з керуванням транспортного засобу та зіткнувся з автомобілем Mazda. У результаті зіткнення позашляховик перекинувся, — кажуть у поліції.

«Тестуватись хочуть всі». Як працює бригада медиків, що виїжджає на коронавірус

Про чергування у змінах, підвищені рівні ризику та відповідальності, а також чому зараз медикам важливо бути трішки психологами. Поговорили з лікаркою Центру первинної медико-санітарної допомоги № 3 Маєю Колеснік, яка працює у мобільній бригаді, що виїжджає на виклики до хворих з підозрою на коронавірус.

«Тестуватись хочуть всі». Як працює бригада медиків, що виїжджає на коронавірус

 

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 22 квітня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up