У Вороновиці зіткнулись Toyota та Mazda: внаслідок ДТП вагітна пасажирка втратила дитину

У Вороновиці зіткнулись Toyota та Mazda: внаслідок ДТП вагітна пасажирка втратила дитину
  • У Вінницькому районі не розминулося два автомобілі. Сталося це під час маневру обгону.
  • Постраждала вагітна пасажирка. Ненароджене дитя врятувати не вдалося.

Аварія відбулася 22 квітня близько 11.40 неподалік селища  Вороновиця.

— Попередньо слідством встановлено, що 31-річний водій позашляховика Toyota Land Cruiser під час обгону не впорався з керуванням транспортного засобу та зіткнувся з автомобілем Mazda. У результаті зіткнення позашляховик перекинувся, — кажуть у поліції.

Відео дня

В даній аварії постраждала 31-річна пасажирка позашляховика. Жінка була вагітна. Її медики госпіталізували до лікарні. На жаль, постраждала втратила дитину.

Водії обох авто не постраждали. Вони тверезі.

Обставини автопригоди з’ясовує слідство. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Довідка.

Запобігати таким випадкам та знизити смертність і кількість травм на дорогах можна, скоригувавши свою поведінку. Прості речі рятують життя. Нагадуємо основні правила безпеки на дорозі.

 

Читайте також:

У Вінницькому районі поліцейський на Skoda Fabia збив насмерть пішохода

Автопригоди 19 квітня: троє загиблих та шестеро травмованих

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (49)
  • Оксана Панаит

    Куди спішите?
  • Вячеслав Барабан

    Потрібно терміново ставити камери з фото і відео фіксацією. Дуже багато аварій на тій дорозі, відколи зробили ремонт. А так може хоч в населених пунктах швидкість зменшувати будуть.
  • Денис Коновальчук

    Хтось порушив, бо в Вороновиці таке приблизно раз на тиждень
  • Виталий Александрович

    Ребята,на Мазде ехал мой отец,виноват водитель Тайоты.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up