Важливе за вчора. Найцікавіші новини 19 травня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 19 травня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 19 травня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

В Україні за добу виявили 260 нових випадків COVID-19, на Вінниччині +18 (НАЖИВО)

— За даними ЦГЗ, станом на 9:00 19 травня в Україні 18876 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 548 летальних, 5632 пацієнти одужало. За добу зафіксовано 260 нових випадків., — зазначають у повідомленні МОЗ.

В Україні за добу виявили 260 нових випадків COVID-19, на Вінниччині +18 (НАЖИВО)

Зменшення податків, підтримка медицини та вінничан. У мерії представили антикризовий план

Міська влада розробила антикризову програму підтримки громади, яка має полегшити і вихід з карантину, і підготовку до другої хвилі пандемії коронавірусу.

Відео дня

У програмі є напрямки — охорона здоров’я, соціальний захист і економіка. І в кожному з цих сегментів пропонують фінансову підтримку за рахунок бюджету міста. Щоправда, таку програму ще мають затвердити на сесії міськради.

Який «адаптивний карантин» буде у Вінниці?

Суть заяви Прем’єра зводиться до того, що в Вінниці, як і в інших регіонах, вводиться модель адаптивного карантину — це модель, коли скасовуються обмеження, введені на рівні держави, але при цьому уряд працює спільно з місцевою владою, і дивиться, чи відповідає епідеміологічна ситуація в регіоні критеріям Міністерства охорони здоров'я.

Давайте подивимось, які показники Вінниці, і яке «пом'якшення» з такими показниками нам світить.

"Ми вибрали три критерії: заповненість ліжкомісць, кількість зроблених тестів і кількість хворих на 100 тисяч населення. Якщо ці три параметри відповідають встановленим МОЗ, можемо рухатися від етапу до етапу. У міру виконання цих трьох параметрів буде можливість вживати заходів м'якими або навпаки їх посилювати в тому чи іншому регіоні ", - зазначає Шмигаль.

Ми провели розслідування, щоб Читач розумів реальний стан речей.

Який «адаптивний карантин» буде у Вінниці?

Штрафують за грубі порушення. Як наводять лад з парковками на Соборній

Інспектори міського відділу паркування почали штрафувати за порушення правил стоянки. І за перші дні виписали вже понад 200 постанов.

Розказуємо, як вони працюють, за що можуть карати і чи справді всім водіям-порушникам одразу виписують штрафи.

Чи пустите ви своїх дітей до садочків з 25 травня? ОПИТУВАННЯ

Анонсували відкриття дитячих садочків в Україні. Це питання обіцяють вирішити на цьому тижні.

— Із 25 числа, тобто беремо час на технічну підготовку, уряд дозволить роботу дитячих садочків, а також роботу метрополітену, — зазначив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Опитування

Поведете дітей до садочків з 25 травня?

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 18 травня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up