Важливе за вчора. Найцікавіші новини 17 липня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 17 липня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 17 липня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

У Катерини четверта стадія раку шийки матки. Дівчині потрібна допомога

Кілька місяців тому у Катерини Компаніченко розпочалися болі внизу живота. Вона звернулася до лікарні. УЗД-дослідження показало запалення нирки. Почали її лікувати. На це пішло понад два місяці. Краще не ставало, а одного дня Катерина помітила, що разом із сечею виходить кров.  Пішла до уролога. Знову УЗД, після якого лікарка порадила терміново йти до онкогінеколога на консультацію. Там МРТ показало пухлину, яка вросла в сечовий міхур. 

Прогнози на одужання має хороші, але грошей на лікування у неї не вистачає. Ціна питання — 300 тисяч гривень. 

Відео дня

Тепер вже остаточно. У нашій області буде тільки шість районів

Верховна Рада затвердила ліквідацію 490 діючих районів в Україні та створила 138 нових. Так, на Вінниччині замість 27 буде шість мегарайонів. В останній момент додали ще Жмеринський район, тоді як адмінцентри залишили без змін. Коли завершиться формування нових меж округів?

Чи складно без хабаря продовжити дозвіл на зброю? Перевірив агент «20 хвилин»

Раніше можна було «по блату» отримати дозвіл на зброю чи продовжити його, навіть не з’являючись у відділення. Як дозвільна система поліції працює сьогодні? Чи все просто, коли ідеш сам оформляти документи? Або ж без хабаря не обійтись?  Такими питаннями задався журналіст 20minut.ua, коли вирушив на Хмельницьке шосе, 9. Всі кроки фіксував на фото і відео.

Зґвалтував перехожу жінку, а до того — вистрілив у чоловіка, побив його і пошкодив ВМW

— 16 липня поліцейські Вінницького районного відділення поліції за підтримки бійців роти поліції особливого призначення затримали 36-річного вінничанина, який з травматичної зброї поранив чоловіка, побив його авто та цього ж вечора зґвалтував перехожу жінку, — розповідає поліція Вінниччини на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зґвалтував перехожу жінку, а до того — вистрілив у чоловіка, побив його і пошкодив ВМW

Медогляди перед 1 вересня: як їх мають проходити вчителі та діти?

На початку нового навчального року батьки школярів мають надати до закладу освіти меддовідку своїх дітей форми 086-1/о. Пройти профогляд мають і вчителі. У мерії зазначили, що алгоритми дій не змінилися. І до того ж, заявили, що здавати тести на «ковід» не треба. А от про запуск дитячих садків поки нічого не можуть сказати, бо це рішення за ОДА і Кабміном.

Медогляди перед 1 вересня: як їх мають проходити вчителі та діти?

 

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 16 липня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up