Зґвалтував перехожу жінку, а до того — вистрілив у чоловіка, побив його і пошкодив ВМW

Зґвалтував перехожу жінку, а до того — вистрілив у чоловіка, побив його і пошкодив ВМW
  • Затримали підозрюваного у вчиненні хуліганства зі зброєю та зґвалтування вчора, 16 липня. 
  • В поліції розповіли, хто спіймав 36-річного озброєного злочинця та що йому інкримінують.  

Його вже розшукували за напад на чоловіка у Вінницькому районі, коли надійшло повідомлення про згвалтування у Вінниці. Затримали підозрюваного бійці роти особливого призначення. 

— 16 липня поліцейські Вінницького районного відділення поліції за підтримки бійців роти поліції особливого призначення затримали 36-річного вінничанина, який з травматичної зброї поранив чоловіка, побив його авто та цього ж вечора зґвалтував перехожу жінку, — розповідає поліція Вінниччини на своїй сторінці у Фейсбуці.

Заяву про згвалтування, за словами заступника начальника поліцейського главку Олександра Остроглядова, отримали вчора від мешканки села Вінницького району. Жінка розповіла, що близько півночі, коли вона поверталася додому з роботи, по вулиці Хмельницьке шосе на неї напав невідомий чоловік, затяг в кущі та зґвалтував.

Відео дня

— За кілька годин до цього поліцейські розпочали пошуки зловмисника, який увірвався на територію домоволодіння жительки Вінницького району, пошкодив автомобіль БМВ, розбив вікно в будинку та поранив з травматичної зброї її 30-річного знайомого, — говорять в поліції. — Працюючи над розкриттям цих злочинів, поліцейські прийшли до висновку, що до них може бути причетна одна і та ж особа.

Розшуківці встановили місцеперебування підозрюваного. Його затримали в процесуальному порядку. Зараз він в ізоляторі тимчасового тримання. Правоохоронці вилучили травматичний пістолет і тепер з'ясовують його походження.

Кваліфікували дії підозрюваного за двома статтями Кримінального кодексу України: вчинення хуліганства зі зброєю (частина четверта статті 296) та зґвалтування (частина перша статті 152.

— За такі злочини йому може загрожувати до семи років ув’язнення, — сказали у відділі комунікацій поліцейського главку та додали, що зараз слідчі готують матеріали для оголошення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також дали інформацію про це затримання в прокуратурі області. Розповіли трохи більше про злочини. Наприклад, вказали, що потерпілий чоловік живе в Якушинцях:

«Як встановлено досудовим розслідуванням, 16 липня 2020 року, близько 22.18, невідома особа, знаходячись у стані алкогольного сп'яніння, грубо порушуючи громадський порядок, з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, використовуючи пристрій для відстрілу гумових куль, здійснив постріли в бік місцевого жителя, нанісши йому тілесні ушкодження у вигляді садна на передпліччі лівої руки, пошкодив вікно в автомобілі та будинку. 

Крім того, до Вінницького районного відділення поліції надійшла заява від жительки села Якушинці з приводу того, що того ж дня, близько півночі невідомий чоловік, із застосуванням фізичної сили, вчинив відносно неї дій сексуального характеру, без її добровільної згоди.

...За результатами першочергових слідчо-розшукових дій встановлено особу, яка, ймовірно, причетна до вчинення вказаних злочинів...».

— На даний час у кримінальних провадженнях проводяться допити свідків, виконуються інші першочергові слідчі дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінальних правопорушень для встановлення об’єктивної істини по справах, — додали в пресслужбі прокуратури Вінницької області.


Читайте також:

Чи складно без хабаря продовжити дозвіл на зброю? Перевірив агент «20 хвилин»

Ноутбук, п’ять телефонів, 16 тисяч доларів… Що ще вилучили під час обшуку у Вербецького?

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олег Олег

    Пи....... ему!! Там таких любят!!
  • Rodion Rodion

    Конченый!
  • Евгений Штукалюк

    7 лет?? Вы серьёзно? А чего не 3 года условно? 😩..
    Клоака
  • Nalyna Vovk

    Облюдок і покидьок йому не сім років  а сімнадцять треба дати!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up