Важливе за вчора. Найцікавіші новини 13 грудня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 13 грудня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 13 грудня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Постковідний синдром: вінницька лікарка розповіла про симптоми та лікування

Сьогодні в Україні та світі зростає кількість тривожних, депресивних розладів та суїцидів серед людей, що перенесли COVID-19. Раніше було заведено вважати, що при COVID-19 страждають виключно легені.

інсультне відділення - Відділення лікарні - Фотоальбоми - ВОПНЛ ім. акад.  О.І. Ющенка

Відкриття резиденції святого Миколая під питанням, але динозаврів встановлюють

У Подільському зоопарку розпочався монтаж роботизованих скульптур динозаврів у повний зріст. Чи побачать їх вінничани 19 грудня на офіційному відкритті резиденції святого Миколая, як планувалось, – сьогодні під питанням.  Бо урочисте відкриття казкової вежі і резиденції святого Миколая 19 грудня може не відбутися.

Відео дня

Відкриття резиденції святого Миколая під питанням, але динозаврів встановлюють

Смертельна ДТП: слідчі встановлюють особу загиблого (ФОТО)

У Липовецькому районі сталась аварія. Водій на Opel Combo збив чоловіка, який раптово вибіг на дорогу. Поліція просить допомогти встановити особу загиблого.

Стаж можна докупити, бо пенсія світить не всім. Як отримати заслужений відпочинок?

Солідарна пенсійна система, звична поколінням українців, вичерпує свої можливості. Вийти на пенсію стає все складніше, і якщо немає необхідних років стажу, його, можливо, потрібно буде докупити. Коли потрібно і коли не обов'язково купувати стаж, як це зробити? 

Стаж для пенсії: як купити, скільки коштує та кому це потрібно -  PRAVDA.IF.UA: Новини твого міста

Тест: 10 речей з радянського минулого, які змусять вас задуматись

Діти дев'яностих і нульових навряд чи зможуть здогадатися, що це за предмети. Вони виглядають дивно, а їх призначення часом змушує підіймати брови. Пройдіть тест від 20 хвилин! 

Тест: 10 речей з радянського минулого, які змусять вас задуматись

 

Читайте також:

Важливе за тиждень. Найцікавіші новини від 7 до 14 грудня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький 10:15 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up