Важливе за вчора. Найцікавіші новини 10 січня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 10 січня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 10 січня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Колишня велич: ТОП-7 замків та палаців нашої області, які варто відвідати

Вінниччина — лідер за кількістю історичних та археологічних пам'яток. Попри те, що частину величних споруд було знищено в різні історичні періоди, але все ж чимало спадщини збереглося.  Зібрали для вас добірку замків та палаців Вінницької області, які варто побачити. 

Колишня велич: ТОП-7 замків та палаців нашої області, які варто відвідати

На Різдво на Тяжилові обкрадали під'їзди. Шукають жінку та двох дітей (ВІДЕО)

У Вінниці камери відеонагляду зафіксували жінку та двох дітей. Одна дитина виносить з ліфта самокат, після чого вони тікають.

Відео дня

ВІН І ВОНА: Як розгойдати сексуальність чоловікам і жінкам?

Можна бути гарним (зовнішньо) чоловіком або жінкою і отримувати повний ігнор від протилежної статі. Можна бути «так собі» і купатися в компліментах та увазі. Вся фішка в сексуальності, це як запах, на який звір біжить.

ВІН І ВОНА: Як розгойдати сексуальність чоловікам і жінкам?

На Соборній вінничани протестували проти підвищення тарифів. Чи підтримуєте?

Сьогодні, 10 січня, близько півдня у центрі Вінниці понад сотня містян вийшла на мітинг проти підвищення тарифів. Мітингувальники розійшлися, але скликають всіх 24 січня.  Чи підтримуєте скасування плати за доставку газу, зниження ціни на газ та електроенергію?

На Соборній вінничани протестували проти підвищення тарифів. Чи підтримуєте?

Вінничани, які побували у «Світському житті». ТОР-5 випусків проекту Катерини Осадчої

Багато вінничан стали зірками вітчизняного шоу-бізнесу і головними героями світської хроніки Катерини Осадчої. ТОР-5 випусків проекту з нашими земляками ми покажемо у цій публікації.

Вінничани, які побували у «Світському житті». ТОР-5 випусків проекту Катерини Осадчої

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 2 січня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Жора

    Лехова, давай уже темы про секс !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up