Ціна на газ, смерть військової та конфлікт в ресторані: важливе за 8 лютого на 20minut.ua

Ціна на газ, смерть військової та конфлікт в ресторані: важливе за 8 лютого на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 8 лютого. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Для вінничан зменшили ціну газу за січень — до 6,99 гривень за куб

Вартість газу в січні 2021 року вирішили змінили в перших числах лютого. Замість 9,89 гривні за кубометр — 6,99 грн. Аналогічна ціна буде і в лютневих платіжках вінничан. Чому зменшення відбулося «заднім числом», у газ збуті поки не коментують. Водночас подібна ситуація зі зниженням плати відбулась і серед ряду інших газопостачальників.

Для вінничан зменшили ціну газу за січень — до 6,99 гривень за куб

У Маріуполі померла 28-річна військова з Вінницької області

Сумну звістку повідомила дві години тому Оратівська селищна об'єднана територіальна громада.

Відео дня

— Висловлюємо щирі співчуття родині Булаївських (с. Оратівка) Галині Миколаївні та Івану Івановичу,  з приводу важкої і непоправної втрати – смерті доньки Ярослави Коляденко, — йдеться у повідомленні. — Ярослава Іванівна, 1992 року народження, проходила військову службу за контрактом в 56 окремій механізованій бригаді в місті Маріуполь. Без мами залишився 8-річний син Кирил.Царство їй небесне і вічна пам'ять. Сумуємо разом з родиною…

У Маріуполі померла 28-річна військова з Вінницької області

Наряди поліції у ресторані біля «Універмагу». Що там відбувається?

До редакції звернувся чоловік та розповів про затримання у в одному із ресторанів міста. Каже, що там нині працює поліція. Ми з'ясували деталі та дізналися, що там відбулося.

— Затримали чоловіка, який ножем пошкодив майно закладу, а саме порізав крісла, — розповів у коментарі для 20minut.ua головний спеціаліст відділу комунікації поліції Вінницької області Вадим Кобзар.

Тим часом у самому ресторані ситуацію коментувати відмовилися.

«Якщо я покажу зуби, то вам це дуже не сподобається», — колишній СБУшник до водія «швидкої»

Суд відклав вже друге засідання у справі щодо ДТП за участю позашляховика «БМВ Х5» та «швидкої». Що знову завадило слуханню? Публікуємо також телефонну розмову, яку записав водій «швидкої» наступного після ДТП дня. У ній водій позашляховика погрожує йому та його дружині. Що каже у своє виправдання?

«Є навіть бот, який робить фальшиві скріни». Вінничанку тричі хотіли ошукати шахраї

Видів шахрайств уже стільки, що важко перелічити. Навіть на поширені схеми потрапляють найуважніші. Вінничанку Віту Рижук тричі хотіли ошукати недобросовісні покупці.  Дівчина одразу це зрозуміла та розказала про новий вид обману, щоб інші не потрапили на гачок аферистів.

«Є навіть бот, який робить фальшиві скріни». Вінничанку тричі хотіли ошукати шахраї

 

 

Читайте також:

«Не лякайтесь — це Вінниця». У громадському транспорті «випав сніг»

Відключення води, нова траса та зустріч однокласників: важливе за 7 лютого на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up