У Вінниці встановили перші підземні сміттєві контейнери. Як це працює?

У Вінниці встановили перші підземні сміттєві контейнери. Як це працює?
  • Таке інноваційне рішення у сфері благоустрою запровадили на вулиці Льва Толстого. Всього встановили шість підземних баків: три для вологих і три для сухих відходів.

Жителі навколишніх будинків вже користуються інноваціями. Але не всі ще розуміють, що перед тим, як викидати сміття його потрібно сортувати. І навіть це ще не все, тому що після сортування, необхідно обрати правильний контейнер: для сухих або вологих відходів.

Нагадаємо, як требіа сотрувати сміття 

Перехожі містяни зупиняються, щоб краще роздивитися це ноу-хай, тиснунь на педалі, дивляться в порожнечу. Після цього, багатьох з них цікавить питання, а як же це сміття потім звідти дістають комунальники?

Здійснюватися це буде, приблизно, наступним чином:

«Такі баки популярні у всьому світі, вони вирішують чимало проблем для міста. Немає неприємного запаху, сміття не розноситься довкола. Це відчутні переваги порівняно із звичайними баками з погляду покращення санітарних стандартів та естетики міського середовища». – зазначав раніше очільник міста Сергій Моргунов.

Кілька днів тому, 14 серпня, ми повідомляли, що почалася примірка контейнерів на підземні конструкції. 
 

Для того, щоб скористатися такими контейнерами, потрібно всього лише натиснути на педаль і закинути сміття вниз.






 

Читайте також:

«Сортувати сміття, щоб не жити на звалищі». Як Вінниця позбавляється відходів
Чи сортуєте ви сміття? Що кажуть вінничани
Шість міфів про роздільний збір відходів. Чому треба сортувати сміття
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (99)
  • Ольга Черниш

    все що я знаю пр сучасні смітники
  • Знание - сила

    Американцы не зря сидят на третьем этаже СБУ в Киеве...
  • Vadim Vasilevsky

    посмотрел видео....

    прикольно с него все льется пока он  перемещается в воздухе ....пахнет это все неимоверно вкусно наверное

    еще прикольно смотреть как дяденька поправляет бережно ручкой бак

    конечно же прикольно подсчитать сколько времени он потратит на такие баки ...какая же будет продуктивность этого дяденьки то?)
  • Александр Повар

    Круто! Місцева влада но чолі з Моргуновим постійно шукає якісь нестандартні та цікаві рішення проблем... Молодці!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up