У Вінниці відновили виробництво медових солодощів «Медобар». Це сімейний бізнес ветерана війни

У Вінниці відновили виробництво медових солодощів «Медобар». Це сімейний бізнес ветерана війни
  • До повномасштабного вторгнення колишній піхотинець Сергій Бондаренко розвивав своє невелике підприємство: придбав пасіку, налагодив виробництво, вигадав авторські солодощі з меду.
  • Потім все довелося покинути й знову йти на війну. Повернувшись додому вдруге ветеран російсько-української війни взявся за відновлення виробництва і днями повідомив про початок його роботи. 

«Зараз потребую вашої інформаційної підтримки. Розкажіть друзям де справжній натуральний мед та медові солодощі», — пише на своїй сторінці засновник «Медобару» та ветеран війни Сергій Бондаренко.

Ветеранська спільнота нашого міста добре знайома з Сергієм. Україну він захищав ще з часів АТО, а після демобілізації заснував з дружиною торгову марку «Медобар. Мед щасливих бджіл». Після цього вони відкрили власну справу з виготовлення солодощів з меду з сухофруктами, ягодами, горіхами, перцем, різноманітним насінням тощо. Такі солодощі чудово смакували до чаю та кави. Прекрасне доповнювали ранкові каші і подобалися як дорослим, так і дітям. 

Придбати продукцію «Медобару» можна було не лише в інтернет-крамничці, але й чи не на всіх фудфестивалях та фестивалях крафтової продукції. Про пасіку Сергія знімали навіть документальне кіно. Однак все змінилося 24 лютого. 

Відео дня

— У нас тільки-тільки все почало виходити, але розпочалася повномасштабна війна. На повістку я не чекав, просто зібрав рюкзак та поїхав. Спочатку служив у добробаті, який згодом перетворився на 67-му бригаду. Був на Київщині, Чернігівщині та Харківщині. У травні цього року демобілізувався за сімейними обставинами, — розповідає Сергій Бондаренко.

Після короткотривалої реабілітації взявся за відновлення вже занедбаних на той момент пасіки та виробництва. Днями підприємець повідомив, що продукція «Медобару» знову в наявності.

— Вже і мед є, і виробництво налагоджене. За підтримки «Українського ветеранського фонду» працюємо на розширенням виробництва, тобто з часом і обсяги виростуть, і лінійка продукції розшириться, — продовжує Сергій. — Наразі для придбання доступні більш ніж половина продукції, яку ми пропонували до великої війни. Знайти її та актуальні ціни можна в нашому інтернет-магазині. 

Інтернет-магазин «Медобар»

Читайте також:

«Вони хочуть відчути себе такими, як інші»: у Вінниці створили фотопроєкт про дружин загиблих Героїв

«Майже два роки не бачив тата»: у Вінниці провели акцію на підтримку полонених

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up