У Вінниці стартує конкурс «Народний бренд 2022». Як долучитися підприємцям?

У Вінниці стартує конкурс «Народний бренд 2022». Як долучитися підприємцям?
фото з «Народного бренду» у 2021-му
  • Вже з першого жовтня розпочинається конкурс «Народний бренд 2022». Цьогоріч він змінює свій формат, але продовжує працювати разом з усією країною.
  • Тож, якщо ви представник місцевого бізнесу Вінниці, встигніть стати його учасником.
  • Розповідаємо, що для цього потрібно, як буде проходити голосування і визначення переможців.

«Народний бренд» — це конкурс на визнання найкращих компаній шляхом голосування, який проводить RIA Media. Це 21-річна історія і традиція, що сильніші за ворога. Тому навіть під час війни він відбудеться, щоправда, з деякими змінами. 

Аби наблизити перемогу України, ми засновуємо благодійний фонд на чолі з редакцією RIA/«20 хвилин» та головним редактором Вадимом Павловим. Від початку війни він працює на підтримку вінницьких військових на передовій. 

Відео дня
v class="video-block">

За цей час волонтери фонду придбали та передали три позашляховики, виготовили кілька сотень бронежилетів. Наші хлопці на Сході і Півдні країни, від Херсону до Донбасу безкоштовно отримали цей захист. Також власними зусиллями фонд забезпечив підрозділи раціями, тепловізорами, одягом та іншою військовою амуніцією.

Всі учасники конкурсу «Народний бренд» цьогоріч зможуть доєднатись і задонатити будь-яку суму. А ми своєю чергою за ці кошти закупимо необхідні речі для бійців ЗСУ. Наша ціль: 100 000 гривень. Ми обов’язково розповімо, як і кому ці внески допоможуть. 

Визначення найкращих цьогоріч буде проходити у п'яти містах нашої країни: Вінниця, Тернопіль, Хмельницький, Кропивницький та Чернівці.

Як стати учасником?

Участь у конкурсі «Народний бренд» для бізнесу є безкоштовною. Конкурс проводиться з 1 жовтня по 30 листопада 2022 року. Ви можете стати конкурсантом, якщо ваша компанія:

  • працює у Вінниці;
  • ваш вид діяльності відповідає номінаціям конкурсу;
  • ви є у каталозі ТОП20. 

Якщо компанії немає в каталозі ТОП20, або у відповідній номінації, вона може звернутись до адміністрації сайту на пошту [email protected] (свого менеджера), щоб її додали до списку учасників. 

Одна компанія може брати участь лише в одній номінації. У 2021-му в «Народному бренді» взяли участь понад чотири тисячі вінницьких компаній. 

Як проходить голосування?

Голосувати за найкращий локальний бізнес також зможуть лише жителі міста. Такі обмеження існують для того, аби люди обирали найкращих саме серед тих брендів, якими дійсно користуються.

Щоб проголосувати в конкурсі, вам необхідно:

  • обрати одну із номінацій та знайти бренд, за який ви хочете віддати свій голос; натиснути на кнопку «Проголосувати».
  • Так зробити потрібно мінімум у десяти номінаціях, щоб ваші голоси були зараховані.
  • Для завершення голосування вкажіть свій номер телефону, автовідповідач продиктує вам код, який потрібно ввести на сайті.
  • І наостанок — розкажіть друзями про «Народний бренд» у соцмережах.

Якщо ви вже почали голосування, але не встигли закінчили, то інформація про вас зберігається. Ви можете продовжити голосування в будь-який зручний час. Проголосувати ви можете лише один раз. Минулого року у Вінниці за бренди голосували понад 30 тисяч людей. 

Організатор конкурсу має право скасувати голоси, якщо є ознаки неправдивості:

  • повторне голосування з одного пристрою навіть різними людьми вважаються недійсними і голоси будуть видалені.
  • Голоси з інших країн чи областей.
  • Велику кількість голосів з однієї IP адреси з малим інтервалом часу;
  • Голоси куплені за допомогою сервісів накрутки.

За фальсифікацію у конкурсі організатор може дискваліфікувати компанію.

Як визначатимуть переможців?

Традиційно за результатами голосів вінничан на сайті top20.ua й визначатимуться переможці. Відбудеться це на початку грудня. 

Система голосування прозора та проста. Слідкувати за ходом голосування кожен може на сторінці результатів. Вони оновлюватимуться щодня, починаючи з третього жовтня. 

За 21 рік свого існування «Народний бренд» помітно еволюціонував, і торік конкурс відбувався у 23 містах України. Щороку кожен з учасників із нетерпінням очікував на урочисту церемонію нагородження із зірковими ведучими та вишуканими частуваннями.

Цьогоріч же нагородження відбудеться в обмеженому, економному режимі. Кожен переможець отримає нагороду і своє заслужене визнання. А після перемоги ми все надолужимо і відсвяткуємо ще гучніше!

Тож, реєструйтесь і отримуйте відзнаку «Народний бренд», а заразом довіру та прихильність клієнтів. Детальніше ознайомитися з правилами можна за посиланням: https://cutt.ly/XVSsglH

 

Читайте також:

Усі зірки на «Народному бренді». У Вінниці відбулося вручення нагород переможцям конкурсу

«Це планка, заради якої потрібно рости». Бізнесмени діляться секретами успіху і нагородами «Народного бренду

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ірина

    Народний БРЄД ! всі голоси куплені та накручені

keyboard_arrow_up