«Це планка, заради якої потрібно рости». Бізнесмени діляться секретами успіху і нагородами «Народного бренду»

«Це планка, заради якої потрібно рости». Бізнесмени діляться секретами успіху і нагородами «Народного бренду»
Генеральний директор Медіа Корпорації РІА Олег Горобець з директором весільного салону «Княжна» Юлією Демешко
  • Двадцятий рік поспіль найбільша регіональна медіа корпорація «RIA Media» проводить конкурс «Народний бренд».
  • Цьогоріч змагання за народне визнання відбуватиметься в 23-х містах України.
  • Розповідаємо про чотири успішні бізнеси, які змагаються за нагороду кращого серед кращих у Вінниці в 2021 році.

У кожного підприємця є свій рецепт успіху. Але є найголовніше для кожного з них — це народне визнання. Розповідаємо про чотири успішні справи, які стали брендами нашого міста. Хтось з них вже десятки років поспіль є переможцями «Народного бренду», дехто — вперше змагається за звання кращого серед кращих. Дізналися, як бізнесменів мотивує визнання у конкурсі. 

Медичний центр «Альтамедика»

Богдан Шевня, медичний центр «Альтамедика»

Здоров’я для кожної людини є найбільшою цінністю. Це завжди було пріоритетом для Богдана Шевні, директора медичного центру «Альтамедика». Онкохірург і мамолог разом з однодумцями в 2005 році заснував найбільшу в області клініку. 

— Основним напрямком роботи закладу тоді було — діагностика і лікування молочної залози,— розповідає директор клініки. — Але лікувати один орган окремо від інших було не правильно.Тому вирішили розширити заклад до багатопрофільного лікувально-діагностичного центру. Зараз ми обслуговуємо як дорослих, так і маленьких пацієнтів. 

Відео дня

Нині «Альтамедика» — це потужна мережа, яка має філії в п'яти районних центрах Вінниччини.

 Секрет успіху медичного центру в тому, що тут піклуються про кожного пацієнта Вінниці та області, — говорять у закладі. Це багатопрофільний лікувально-медичний заклад європейського зразка. Центр надає значний перелік послуг, які забезпечують точну діагностику захворювань, якісне лікування, профілактику та реабілітацію хворого. 

Ось уже 15 років поспіль медичний центр «Альтамедика» тримає першість серед лікувальних установ міста, є лідером на ринку медичних послуг. 

 — Секрет нашого успіху — бути чесними по відношенню до клієнтів,— ділиться Богдан Шевня. — Потрібно мати мету і йти до неї, весь час розвиватися. Щоразу втілювати в життя нові ідеї і проекти.

Дев'ятий рік поспіль клініка залишається лідером голосування конкурсу «Народний бренд». Керівництво закладу цим пишається і щороку вдосконалюється задля здоров'я пацієнтів.

— Приємно, коли вінничани цінують роботу, яку ти робиш щодня,— розповів директор «Альтамедики» Богдан Шевня. — Кожна наша перемога —  це результат плідної праці колективу лікарів-професіоналів. Брати участь у цьому неупередженому конкурсі дуже для нас важливо.  І те, що ми не перший рік перемагаємо у «Народному бренді» — це ознака довіри мешканців міста та області і поштовх до того, щоб й надалі розвиватися. 

Салон краси «Модерн»

Вікторія і Олександ Гонта, салон краси «Модерн»

В час, коли б’юті-манія набирає все більше обертів, кожна з представниць прекрасної половини світу бажає відчувати себе привабливою. Чоловіки теж не пасуть задніх. Досягти вершини досконалості можливо разом із найкращими. Фахівці салону краси «Модерн» в індустрії краси добре знаються, оскільки в цьому бізнесі не один десяток років.

— Салон «Модерн» у вінниці працює з 2003 року, — розповідає власник Олександр Гонта.— Спочатку це було невелике приміщення, де надавали клієнтам невеликий сектор послуг. Зараз це приміщення в три поверхи і 670 м. кв., куди люди приходять багато років поспіль, як в свій другий дім.

Нині в затишній атмосфері салону краси «Модерн» пропонують широкий спектр перукарських і косметологічних послуг. 

— Успіх «Модерну» — в дружній команді професіоналів, — ділиться керівник салону. — Ми завжди достойно тримаємо марку, слідкуємо щоб ціна була прийнятною, а якість послуг — високою. Ми створили базу, де прописаний кожен клієнт і його забаганки, кожен сезон проводимо акції. Конкурентів в нашому місті ми поважаємо, але тримаємо планку на такому рівні, щоб нас говорили як про найкращих.

Салон краси «Модерн» має 11 нагород від «Народного бренду».

— Отримати нагороду «Народного бренду» завжди радісно, тому що це визнання гостей нашого салону, вінничан і гостей міста,— говорить власник Олександр Гонта. — Ми багато років є переможцями у номінації, завжди радісно отримувати золоту «Ніку». Це планка, заради якої потрібно рости і вдосконалюватися.

Весільний салон «Княжна»

Юлія Демешко, весільний салон «Княжна»

Весільна церемонія проводиться в житті один раз, тому хочеться неповторного образу в одязі і деталях. Найвідоміший у Вінниці весільний салон «Княжна» має досвід роботи більше 20-ти років. Тут допомогли не одній красуні з вибором розкішного образу на весілля чи інше незабутнє свято. 

— Спочатку салоном керувала моя бабуся, потім мама, а тепер я, — розповідає директор Юлія Демешко.— Кожна з жінок вкладала в сімейний бізнес щось своє. З часом «Княжна» перетворилася з магазину весільних суконь у салон, в якому можна створити весь образ нареченої, навіть забезпечити розкішною білизною її ранок. Також в салоні є великий асортимент вечірніх суконь для наймолодших клієнток і для найстарших. У нас на урочисті події одягаються династії. Бувало таке, що колись дівчинці підбирали сукню на випускний у садочок, а тепер її одягали під вінець.

Салони весільного напрямку повинні мати родзинку, аби з року в рік приваблювати нових клієнтів. Необхідно стати справжнім майстром і художником при організації даної справи — тільки це буде, як магніт, тягнути клієнтів саме до вас.

— Ми ніколи не зупинялися на досягнутому, — ділиться директор весільного салону. — Постійно беремо участь у виставках, підбираємо для наших чарівних клієнток найкраще. Співпрацюємо з фабриками Європи, Америки, з кращими українськими виробниками. Орієнтуємося і на бюджетних клієнтів, і на поціновувачів люкс-сегменту. 

Секрет успіху весільного салону «Княжна» простий: потрібно любити справу, якою займаєшся.

— У нас не стоїть мета просто продати весільну сукню, — говорить Юлія Демешко. — Ми хочемо обрати такий образ, щоб наречена була найкраща в ньому і найщасливіша. Наш салон йде в ногу з часом, підтримує останні модні тенденції весільної і вечірньої моди. Кожен сезон поповнюємо не лише колекції, а й намагаємося бути ще кращими в обслуговуванні, ніж були вчора. Тримаємо планку, тому нас вважають кращими в Вінниці.

 Весільний салон «Княжна»  багато років поспіль є лідером голосування конкурсу «Народний бренд».

— Перемога у «Народному бренді» означає, що людям дійсно до душі наша робота, — поділилася власниця весільного салону «Княжна», який зайняв перше місце у своїй категорії в 2020 році.— Ми раді, що нам вдалось навіть під час карантину тримати планку і сьомий рік поспіль отримати цю почесну нагороду. 

Ресторан «Rivali»

Атмосфера ресторанів біля водойми дозволяє  відпочити від міської метушні і насолодитися свіжим повітрям. Снідати, споглядаючи на воду та вечеряти, насолоджуючись прохолодним річковим бризом, вас запрошує молодий та досить відомий заклад на березі нашої мальовничої річки.

Власники ресторану «Rivali» гостинно запрошують насолодитися апетитними стравами в самобутній атмосфері на березі Південного Бугу. Заклад відкрився нещодавно, та вже встиг полюбитися вінничанам та гостям міста. «Rivali» цьогоріч вперше бере участь у конкурсі «Народний бренд», а також є його ексклюзивним партнером.

— Змагатися нам, новачкам, з кращими ресторанами міста в конкурсі «Народний бренд» — це крутий виклик, — говорять в «Rivali». — Ми відкрилися в непрості часи, та встигли полюбитися нашим відвідувачам і залишилися на плаву. Ми знаходимося в центрі Вінниці, на березі Південного Бугу — це наша візитка. А ще до смаку клієнтів — затишна атмосфера ресторану, смачна кухні і привітливий персонал. Все для того, аби стати улюбленцем серед кращих.

Ексклюзивний партнер конкурсу «Народний бренд 2021»:

 

Читайте також:

У Вінниці стартує конкурс компаній «Народний бренд 2021». Як підприємцю стати учасником?

З насінням, сухофруктами і салом. Ми перевірили якість крафтового хліба вінницьких виробників

Коментарі

keyboard_arrow_up