У Вінниці привітали родини, в яких на День міста народились діти

У Вінниці привітали родини, в яких на День міста народились діти
Вінницьким родинам, у яких народились діти на День міста, під час сесії міської ради вручили грошові премії
  • На День міста, 10 вересня, у Вінниці народилось 5 немовлят. З них 3 хлопчиків та 2 дівчаток.

У вінницькій громаді вже чимало років існує традиція вітати родини, в яких народжуються діти на День міста. Попри важкі часи, життя триває і було вирішено продовжити цю традицію, повідомляє вінницька міська рада.

Раніше сім’ям дарували дитячі візочки. У цьому році молоді батьки отримали грошову премію, кошти вони зможуть використати на власний розсуд на потреби дітей.

«На День міста наша вінницька родина поповнилась — народилось п'ятеро дітей: три хлопчики і дві дівчинки. У першу чергу хочу побажати здоров'я батькам та дітям. Найголовніше, щоб діти у свідомому житті ніколи не знали війни. Сьогодні це актуально, як ніколи. Бажаю щасливого життя, у якому не буде навіть натяку на війну. І, звісно, Перемоги!», — сказав Сергій Моргунов

Відео дня

Серед тих, хто отримала грошові премії і Стоянчук Яна — мама маленького вінничанина.

«Це наша перша і довгоочікувана дитина, — каже мама. — Привітання стало для нас насамперед приємною несподіванкою. Ми приємно вражені і хочемо перед усім подякувати міській владі за такий подарунок».

На День міста, 10 вересня, у Вінниці народилось 5 немовлят. З них 3 хлопчиків та 2 дівчаток. Першим на світ з’явився хлопчик — о 12:25, з вагою 4,1 кілограма і зростом 54 сантиметри. Останньою з’явилась дівчинка — о 21:50, з вагою 3.5 кілограма та зростом 54 сантиметри.

 

Нагадаємо, за минулі два тижні на Вінниччині кількість хворих на COVID-19 збільшилась вдвічі. Лікарі закликають вакцинуватись.

Читайте також:

Де у Вінниці можна безкоштовно здати тест на COVID-19 

Алгоритм дій на випадок тактичного ядерного удару. Як підготуватись та що робити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up