У Вінниці хочуть заборонити продаж алкоголю вночі: заборона діятиме з 22.00 до 06.00

У Вінниці хочуть заборонити продаж алкоголю вночі: заборона діятиме з 22.00 до 06.00
  • Виконавчий комітет Вінницької міської ради 5 жовтня 2023 року ухвалив рішення про обмеження продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, на території Вінницької міської територіальної громади.
  • Щоб рішення набуло чинності, його мають затвердити на сесії міськради, яка відбудеться 27 жовтня.

Виконавчий комітет Вінницької міської ради 5 жовтня 2023 року ухвалив рішення №2535 про обмеження продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, на території Вінницької міської територіальної громади.

Планують заборонити продаж алкоголю у стаціонарних об’єктах торгівлі, малих архітектурних формах, у закладах торгівлі, розміщених в окремих будівлях та ресторанах в період з 22.00 до 06.00 щоденно, враховуючи вихідні дні та свята.

Дія цього рішення, яке ще має затвердити сесія, буде поширюватися на всіх суб’єктів господарювання незалежно від форм власності, які мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями. Продавцям рекомендують інформувати покупців про дану заборону. 

Відео дня

Слід уточнити: щоб рішення набуло чинності, його мають затвердити на сесії міськради, яка відбудеться 27 жовтня.

Нагадаємо, що з 27 вересня 2023 року в дію вступив наказ начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова про заборону продажу алкоголю з 22.00 до 06.00 на території Вінницької області. Заборона буде чинною до завершення воєнного стану. Детальніше читайте в матеріалі

Після заборони продажу алкоголю на території області ми запитували думку читачів з цього приводу. Найбільшу кількість голосів зібрав варіант про підтримку заборони. А яка ваша думка?

 

Довідка Рішення Вінницької обласної військової адміністрації щодо обмежень та заборон, не поширюється на Вінницю. Оскільки у місті є своє місцеве самоврядування, яке схвалює або ні рішення ОВА.

 

Читайте також:

«Допоможіть залатати ці ями»: поранені військові просять відремонтувати дорогу біля лікарні

Ніхто, крім нас, не змінить Вінницю на краще. Як писати звернення до міськради?

Чим займається Координаційна рада з питань переселенців у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Вікторія Дмитрук

    Хто піде купляти алкоголь з 22, коли комендантська година
  • Oleksii Voroniuk

    Давайте закрийте продаж алкоголю... на чому будете бюджет поповнювати? На салі та пиріжках з горохом? Давайте клоуни покажить всьому світу які ви млять дурні
  • Витали Тарасенко

    Придурки до 22 гої можна купити стільки що хватить не на одну ніч.
  • Лариса Трашкова

    А що, вночі щось працює? А якже комендантська година? Чи то не для всіх?

keyboard_arrow_up