У теплицях та готельному комплексі, куди впали уламки збитих «Калібрів», постраждали п'ятеро людей

У теплицях та готельному комплексі, куди впали уламки збитих «Калібрів», постраждали п'ятеро людей
Так тепер виглядають теплиці «Украфлори» / фото з власних джерел «20 хвилин»
  • На Вінниччині учора, 26 липня, через падіння уламків «Калібрів» неподалік Вінниці постраждали п'ятеро людей.
  • Редакція має ексклюзивні фото з теплиць «Украфлори», які тепер знищені.

Про кількість постраждалих вінничан від учорашньої масштабної ракетної атаки інформує Укрправда, посилаючись на звіти ОВА. Видання пише, що п'ятеро людей отримали поранення через падіння уламків збитих ППО ракет.

Протиповітряна оборона вдень 26 липня, нагадаємо, збила у передмісті Вінниці запущені росіянами дві крилаті ракети «Калібр». Через падіння уламків постраждали люди. 

Редакція «20 хвилин» учора з власних джерела розповідала, що уламки ракети упали на території неподалік Вінниці, де знаходяться телиці. Ми дізналися про кількох постраждалих від уламків скла, що потрапили до лікарні швидкої допомоги, але точна кількість госпіталізованих була невідома.  

Відео дня

Тепер маємо уточнення: «Повідомляється, що уламки однієї впали в районі готельного комплексу, а другої — тепличного господарства. Постраждали 5 осіб. Їм усім надана необхідна медична допомога».

Також з власних джерел редакція «20 хвилин» дізналася, що пошкоджені теплиці — це підприємство «Украфлора». Маємо фото звідти: 

Про те, що від уламків постраждали п'ятеро, написав пізніше Сергій Борзов у телеграм-каналі:

«Усім вчасно надано необхідну медичну допомогу. Їх життю нічого не загрожує. Пошкоджень зазнали господарські та технічні приміщення. Розмір збитків наразі уточнюється».

 

Нагадаємо, що 26 липня 2023 року вдень сили протиповітряної оборони знищили в небі над Україною 36 крилатих ракет, випущених з території РФ.

«Близько 13 години 26 липня противник завдав удару крилатими ракетами «Калібр» з акваторії Чорного моря. Імовірно пуски ракет здійснювались з російського підводного човна. В повітряний простір ракети увійшли з південно-східного напрямку, змінюючи курс по маршруту слідування», — йшлося у повідомленні Повітряних Сил. 

 

Детальний звіт Генштабу про вчорашні події читайте у цьому матеріалі: 

Також нагадаємо, що вчора у Вінниці з візитами були Перша леді країни Олена Зеленська та Прем'єр-міністр Денис Шмигаль
  

Читайте також:

Чому вже рік не ремонтують ліцей №8, який постраждав внаслідок ракетного удару 14 липня?

Постріл — найприємніша мить! Розповідає командир протитанкового взводу з позивним Валькірія

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Оксана Эксклюзивные видео

    Этим можно всё что угодно фотографировать и публиковать. А отморозки вояка и отморозки полицаи крутила мне руки, ударили, обыскали квартиру за простое фото фото машины. Не военной. Я не публиковала нигде.
  • Pavel Radostev

    Укрфлора! Молодці! Дізналися, сфотографували, опублікували. Молодйі! Ворог подякує за координати. Чи заборона вас не стосується?

    Оксана Эксклюзивные видео reply Pavel Radostev

    Этим можно всё что угодно фотографировать и публиковать. А отморозки вояка и отморозки полицаи крутила мне руки, ударили, обыскали квартиру за простое фото машины. Не военной. Я не публиковала нигде.

keyboard_arrow_up