У Подільському зоопарку відкрилась Садиба Подільського чарівника. Як туди потрапити?

У Подільському зоопарку відкрилась Садиба Подільського чарівника. Як туди потрапити?
  • Вчора, 19 грудня, у Подільському зоопарку відбулось відкриття щорічних новорічно-різдвяних програм у Садибі Подільського чарівника.
  • До участі у заходах долучились маленькі вінничани та діти, які разом із батьками покинули свої домівки через російську агресію.

Заметіль 

Справжньою несподіванкою для учасників дійства стала дивовижна заметіль. Усі, і дорослі, і малі, потрапили, немов, у казку. Діти ловили сніжинки, а дорослі, тим часом, робили селфі у засніжених хустках.

Всіх присутніх своїми піснями привітав фольк-гурт «Рута-м’ята», а Подільський чарівник приготував своїм маленьким гостям новорічно-різдвяні руханки під ялинкою.

Відео дня

Садиба 

Після екскурсії зоопарком Подільський чарівник гостинно запросив відвідувачів до своєї Садиби. Діти розповідали вірші про Новий рік та Різдво, співали колядки та щедрівки, фотографувались із Подільським чарівником та його феєю-помічницею. Не забули діти принести листи та малюнки для воїнів, які боронять нашу батьківщину.

Не залишився в боргу перед дітьми і Подільський чарівник. Кожен учасник дійства отримав від нього патріотичний сувенір тризуб і новорічний подарунок. Співали ж у Садибі цього разу не новорічно-різдвяні пісні, а гімн січових стрільців – «Ой, у лузі червона калина».

Працює без світла

Попри напружену ситуацію в енергосистемі України новорічно-різдвяні програми у Подільському зоопарку не залишаться без ілюмінації. Електропостачання для її роботи здійснюватиметься завдяки використанню на території зоопарку альтернативної енергетики.

На кількох будівлях зоопарку кілька років тому встановлені сонячні батареї.

Руханки та пригоди

Всі учасники дійства зможуть відвідати Садибу Подільського чарівника. Чарівні феї, надійні помічниці Подільського чарівника, влаштують захоплюючу мандрівку казковими локаціями та незабутню екскурсію Подільським зоопарком.

У програмі новорічно-різдвяні руханки навколо ялинки під падаючими з неба сніжинками.

Лист воїну

Дітлахи можуть написали лист з бажаннями Чарівнику, він на них уже чекає. Також написати лист чи намалювати малюнок можна воїну ЗСУ.

Відправити листівки можна на поштову скриньку за адресою: вулиця С. Зулінського, 9 або ж принести особисто. Поштова скринька Подільського чарівника розташована при вході у Садибу.

Реєстрація обов'язкова

Участь у новорічно-різдвяних програмах здійснюватиметься за попереднім записом за телефоном:

  • +38(068)160-62-04.

Подільський звіринець, нагадаємо, знаходиться за адресою: С. Зулинського, 9.

Історія зоопарку

Історія вінницького Подільського зоопарку розпочалася у 2005 році. Відтоді заклад постійно розвивається, вдосконалює свою територію та вольєри і регулярно поповнюється новими мешканцями.

Станом на жовтень 2022 року у колекції зоопарку — 138 звірів і 127 птахів. Серед них є й евакуйовані з інших регіонів через повномасштабну війну росії проти України: ягуар, рись, тигр, верблюд і чотири лемури.

Детальніше про звіринець можна дізнатися у матеріалі:

 

Читайте також:

У Подільському зоопарку оселилась пара «гавкаючих» оленів

«Коли побачила її в руках неадекватного Паші, не витримала». В Аліни вже рік живе вухата сова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up