У Подільському зоопарку малюки полярного вовка втратили маму

У Подільському зоопарку малюки полярного вовка втратили маму
  • Маленькі тваринки були на грудному вибудовуванні. Замінили їм маму працівники звіринцю, які годували їх кожних чотири години, вдень і вночі. Виходили.

У Подільському зоопарку виходили новонароджених малюків полярного вовка, які втратили маму, інформують на сторінці звіринцю.

— Вовченята перебували на грудному вигодовуванні, тож, коли вовчиця померла, постало питання, як врятувати малят. Працівники зоопарку не розгубилися. Взяли пляшечку та соску для вигодовування немовлят, які перебувають на штучному вигодовуванні, і почали годувати кожного малюка теплим козячим молоком. Годували за розкладом, кожних чотири години, вдень і вночі, — зазначають у повідомленні. — А коли малюки трішки підросли, почали вводити прикорм. Так, в раціоні вовченят з’явилась молочна каша на козячому молоці з рисовою крупою та жовтком курячого яйця. Вона дає їм сили і будівельний матеріал для росту кісток.

Зараз малюки полярного вовка проявляють гарний апетит і велике захоплення сном. Вони активно набирають вагу і виявляють чудовий прогрес у своєму розвитку.

Відео дня

Оскільки полярні вовки є хижаками, через кілька тижнів до їх харчового раціону будуть включені м’ясні страви, зокрема кролячий та яловичий фарш. Крім того, в дієті вовченят буде присутній сухий корм для цуценят.

Історія зоопарку

Історія вінницького Подільського зоопарку розпочалася у 2005 році. Відтоді заклад постійно розвивається, вдосконалює свою територію та вольєри і регулярно поповнюється новими мешканцями.

Станом на жовтень 2022 року у колекції зоопарку — 138 звірів і 127 птахів. Серед них є й евакуйовані з інших регіонів через повномасштабну війну росії проти України: ягуар, рись, тигр, верблюд і чотири лемури.

Детальніше про звіринець можна дізнатися у матеріалі:

 

Читайте також:

У Подільському зоопарку все цвіте та буяє. ФОТО ДНЯ

ФОТО ДНЯ: зима панує в Подільському зоопарку

У Подільському зоопарку оселилась пара «гавкаючих» оленів

«Коли побачила її в руках неадекватного Паші, не витримала». В Аліни вже рік живе вухата сова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up