Мітинг у вінницькій мерії. Переселенці вимагали соціальне житло

Мітинг у вінницькій  мерії. Переселенці вимагали соціальне житло

Із 11-ої години триває зібрання переселенців, які переїхали з окупованих територій у Вінницю. Люди втомилися чекати пропозицій по рішенню їх квартирного питання. Та просто зараз пікетують в холі мерії.

За словами мітингарів міська влада не сприяє поліпшенню їх умов. І так вже чотири роки.

 Голова ГО «Спільна справа» Юрій Зиков розказав, що люди не претендують на безкоштовне житло.

-Ми готові профінансувати будівництво. Знайдемо донорів з-за кордону. Існуючі міські програми не підходять. У владних кабінетах нашої думки не хочуть дослухуватися, - сказав Зиков.

Відео дня

Жоден з представників мерії та обласної влади не вийшов до мітингувальників.

Люди близько 12-ої години зайшли в хол мерії та  влаштували тут пікет. Представники нацкорпусу "Азов" розклали каремати та сказали, що будуть жити тут.

Зараз переселенці формуюють ініціативну групу для розмови з міськими чиновниками.

Станом на 14 годину мітинг завершився. Що людям відповіли міські чиновники, читайте у розгорнутому репортажі: «Ми — вінничани, ми теж Україна». Чого досягли переселенці на мітингу під мерією»

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Виктор Гаврилюк

    Нихера себе, какие охеревшие. Итак по соц программам их прировняли к участникам АТО и дают 50% скидки на покупку квартиры + кредиты. Мне как коренному винничанину дают 30%. Что то не нравится? Едьте на свой Донбасс и освобождайте его. А то большинство сидят здесь, бухают и радуются жизню, а наши парни за них практически каждый день умирают. ЖЕСТЬ....
  • Жора

    )))))))))))  Знаете почему исполком не дает землю для постройки  дома ? Да ответ прост .... Американцы и СПОНСОРЫ   два раза деньги не дают, они скажут мы уже деньги дали.  А Ниндзя (на фото)  который помогает переселенцам потом скажет ....- Пусть  Винницкий исполком дает деньги, и только Моргунов (мэр города) не даст денег , то все скажут Моргунов  жадный и не хочет закончить строительство. А строительство начнется, ведь жители переселенцы скинутся деньгами))) . В итоге  

    жители потеряют деньги, и мэр и исполком будут крайними.

    ))))))))))

    Тема такая..... тут хотят развести кинуть людей на деньги, ну типа чтобы начать строительство, ну и кинуть Моргунова как мэра))). Американцы как я говорил два раза денег не дают. Да и Гайда с Малиновской  не вернут))))



    хахахахахах и еще раз ха)
  • Ольга Артемьева

    Додому нехай їдуть. Непотрібно у нашому місті "беспредел" влаштовувати. Ні ми, ні наша влада нічого їм не винна

    Жора reply Ольга Артемьева

    Ошибаешься )))). Должны но не по понятиям, а в том  что США  несколько лет назад выделили деньги для переселенцев.  Но эти деньги просто украли. Это хорошее дело для прокуратуры, как для студента  1 курса Одес . юр академии . СБУ ничего не найдет , там один из фигурантов этого дела связан с СБУ  (вообщем стукачек или проще ПОП Гапон)

    )))))))))))
  • Ольга Золотухина

    Тобто в свій час ,ви "підняли хвоста" ,що хочете в Расєю , а тепер вам мають бути переваги та надане житло ???? Шановні ,майте совість !!!Із за вас в країні війна !!!Хочете житла ,то їдьте по селах ,там багато його !!!

    З.А.Глядач reply Ольга Золотухина

    "Шановні"? А не забагато для них честі так звертатися?

    Ольга Золотухина reply З.А.Глядач

    Ви праві !!!!забагато )))Приношу свої вибачення )))

    З.А.Глядач reply Ольга Золотухина

    Вибачення прийняті )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up