«Треба трамвай на Академічний». Вінничани про те, яких маршрутів транспорту не вистачає у місті

«Треба трамвай на Академічний». Вінничани про те, яких маршрутів транспорту не вистачає у місті
  • У середині травня мешканці Тяжилова подали петицію до влади з проханням запустити муніципальний транспорт зі свого мікрорайону до Старого міста.
  • Мовляв, зараз, щоб туди доїхати, треба робити дві-три незручних пересадки.
  • Натомість ми запитали вінничан про те, яких ще маршрутів не вистачає у Вінниці.

Відповідь на петицію мешканців Тяжилова мерія має надати не пізніше 6 червня. Тим часом ми запитали наших читачів у соцмережах (1, 2): «Яких маршрутів громадського транспорту не вистачає у Вінниці?». Ось декілька відповідей.

«Я вважаю, що автобусний маршрут П'ятничани-Залізничний вокзал вже давно потрібно було запустити. Він потрібен людям», — пише Тетяна Шкляренко.

«Продовження тролейбусного маршруту 21(6А) до Десни. Прокладання трамвайних колій від Електромережі до мікрорайону Академічний», — вважає Валерій Старжинський.

Відео дня

«Тролейбуси, щоб їздили і на Хмельницьке шосе. На Вишеньку з різних куточків міста їздить багато транспорту, а на Хмельницьке шосе — тільки трамвай», — пише Аліна Журавська.

«Не вистачає маршрутів: вулиця Київська - Старе Місто (за аналогією давнього 43 маршруту), а також Поділля - Хмельницьке шосе», — пише Влад Охрименко.

«Бучми-Вишенька. Зранку не можливо зайти в транспорт, завжди переповнений. Було б непогано дати ще один додатковий автобус», — додає Світлана Яненко.

Раніше, нагадаємо, запитали вінничан про те, що вони роблять для перемоги України.

 

Читайте також:

Чи можна проводити масові гуляння у Вінниці під час війни — ми запитали

Чи варто запускати фонтани у Вінниці поки триває війна — ми запитали

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Оксана Пономаренко

    Київська , вихідний день ранок 6- 6.30 в центр , свердловській масів, електромережа , вишенька нічого не їде ...навіть маршрутка....зато 6 номер інтервал 7 хв....і пусті
  • Тыдыш

    Мдя. Зажрались окремі любі вінничани в глибокому тилу. Може вони новин останні два роки не дивляться? Може про війну не знають? На передок, в окопи і бліндажі в лісах і полях, в напіврозвалені будівлі опорних і спостережних пунктів, в розрахунки артилерії і бронетехніки яка стоїть в капонірах. Тут не треба далеко ходити. Тут є твій сектор обстрілу і зона відповідальності. 4 години чергування через 4 години. І саме головне кашу на обід підвозять, іноді навіть теплу. Так, що трамваї тут не потрібні. Потрібна зброя, техніка, боєприпаси.

    Читач34 reply Тыдыш

    Нема ніякого тилу, ракети літають скрізь

    А ви що, з окопу пишете, вам туди інтернет провели?

    Тыдыш reply Читач34

    Відповідаю.

    Не з окопу але близько до них.

    Мобільного зв'язку і інтернету не було тиждень, виручав старлінк.

    Так. Ракети літають скрізь. І тут у тому числі. От тільки чути сирену і чути як дві ночі підряд ідуть виходи-приходи артилерії і РСЗО трошки велика різниця. Так, що ви в тилу і учасника БД вам не дадуть.
  • Людмила Олейнічук

    Київська - Барське шосе - аграрний 16 маршрут
  • Оксана Шкуріна

    Київська-Старий город

keyboard_arrow_up