Трагедія на воді: 6 липня на Вінниччині загинули дворічна дівчинка і чоловік

Трагедія на воді: 6 липня на Вінниччині загинули дворічна дівчинка і чоловік
  • 6 липня, на водоймах Вінниччини загинули дві людини. Потонула дівчинка віком два з половиною роки і 69-річний чоловік. 

В селі Титусівка на Козятинщині в одній з водойм потонула маленька дівчинка віком два з половиною роки. Про трагедію, якою обернувся недогляд дорослих за дитиною, в оперативно-координаційному центрі Головного управління ДСНС на Вінниччині повідомили 6 липня о 18:25.  Прибувши на виклик, лікарі екстреної медичної допомоги лише констатували смерть дівчинки.

Інша трагедія сталась в селі Степашки Гайсинського району. Там втопився 69-річний чоловік. Як повідомляють рятувальники, згодом з’ясувалося, що чоловік пірнув у воду в нетверезому стані.

Рятувальники Вінниччини вкотре наголошують та застерігають батьків, аби вони слідкували за дітьми.

Відео дня

«Також застерігають і дорослих, не нехтувати правилами безпеки під час відпочинку поблизу та на водоймах, —  йдеться в повідомленні управління ДСНС. — Цінуйте життя, дотримуйтеся правил безпеки життєдіяльності! Якщо ж ви побачили, що людина йде під воду НЕГАЙНО, викликайте бійців ДСНС».  

Днями на Дністрі, нагадаємо, загинув боєць Ігор Паршенко. Майданівець, доброволець вижив на війні, а загинув вдома. Паршенко з перших днів російської агресії взяв до рук зброю. Пішов добровольцем, служив у Правому секторі. Зазнав контузії, і його відпустили додому підлікуватися. Під час відпочинку у рідному селі Наддністрянське 2 липня чоловік пригнув з кручі сторч головою у річку, а потрапив на каміння. Від отриманих травм згодом помер у лікарні.

Читайте також:

Нарколабораторія в СТО: хто фігуранти справи і за кого внесли по 200 тисяч застави?

Поліція затримала чоловіка, який зберігав близько двох кілограмів коноплі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олена Костюк

    Царство Небесне
  • Ганна Більовська

    Судити таких мамочків довічно
  • Любов Васько

    Ggg
  • Елена Алимана

    Вічна пам'ять 🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up