Поліція затримала чоловіка, який зберігав близько двох кілограмів коноплі

Поліція затримала чоловіка, який зберігав близько двох кілограмів коноплі
  • Крім зберігання наркотиків, чоловік їх також вирощував на своїй присадибній ділянці. У разі доведення провини, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

У вівторок, 5 липня, оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно із працівниками відділу поліції №5 Вінницького районного управління поліції затримали чоловіка, який зберігав велику кількість наркотичних речовин. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці ГУНП у Вінницькій області. 

Начальник відділу поліції № 5 Андрій Оберняк розповів, що поліціянти виявили наркотики під час проведення процесуальних дій у будинку 42-річного жителя Немирівської громади. Відомо, що чоловік зберігав близько двох кілограмів сухого канабісу. Крім того, на присадибній ділянці свого будинку він вирощував коноплі. Наркотики вилучили та направили на експертизу.

Правопорушника затримали. Наразі поліцією проводиться розслідування за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Відео дня

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

Читайте також:

Затримали гвалтівника 19-річної: «Дав ляпаса і вона зробила мені послугу, яку я просив»

$5000 за втечу з України. Вінницька поліція затримала іноземця, що перевозив ухилянтів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up