Затримали гвалтівника 19-річної: «Дав ляпаса і вона зробила мені послугу, яку я просив»

Затримали гвалтівника 19-річної: «Дав ляпаса і вона зробила мені послугу, яку я просив»
Ліворуч — підозрюваний на допиті, скріншот з відео Нацполіції; праворуч — ілюстративне фото
  • Поліція, за кілька годин після звернення потерпілої, знайшла підозрюваного у зґвалтуванні.
  • Слідчі розповіли, що вдень 4 липня у центрі Вінниці чоловік заманив молоду дівчину в закинуту будівлю, зґвалтував її та потім відібрав у неї гроші.
  • «Дівчина відмовлялася, я їй дав ляпаса і вона зробила мені ту послугу, яку я просив», — сказав на допиті підозрюваний.
  • Яке покарання йому загрожує?

У главку вінницької поліції розповіли, що завдяки камерам відеонагляду, за кілька годин після звернення потерпілої 19-річної дівчини, затримали підозрюваного у її зґвалтуванні.

Як розповів керівник Вінницького районного управління поліції Віталій Курчик, 38-річний вінничанин, перебуваючи в нетверезому стані, заманив молоду дівчину в одну з нежитлових будівель у центрі Вінниці.

Там, застосувавши силу та психологічний тиск, чоловік зґвалтував дівчину та пограбував її. 4 липня потерпіла звернулася з заявою до поліції.

Відео дня

Завдяки камерам поліцейські встановили маршрут руху зловмисника, розіслали орієнтування на нього нарядам поліції, й затримали в районі торговельного ринку.

Фрагмент допиту підозрюваного продемонстрували на відео:

— Ми зайшли в закинуте приміщення, недобудову. Дівчина спочатку відмовлялася, а потім я їй дав ляпаса, і дівчина зробила мені ту послугу, яку я просив, — каже чоловік в кайданках.

— То ви це планували заздалегідь (згвалтування - авт.)? Як так сталося? — спитав його поліцейський.

— Ні. Спонтанно, — відповів чоловік.

У поліції встановили, що підозрюваний раніше судимий: він провів у в’язниці 4 років 6 місяців за викрадення автомобіля, був звільнений умовно-достроково.

Якщо в суді доведуть його вину, то чоловік знову «сяде», на строк до 10 років. Таке покарання передбачено статтями, за якими наразі триває кримінальне провадження: частина 1 статті 152 («Згвалтування») та частина 4 статті 186 Кримінального кодексу України («Грабіж»).

 

Читайте також:

Згвалтував 73-річну жінку. У Тульчині зловили зухвалого грабіжника

Якщо зустрівся педофіл — дитина не винна! Поради батькам, чиї діти стали жертвами насилля

Помста за нелюбов: вінничан виклав пікантні фото та відео зі своєю дівчиною

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (103)
  • Катерина Гавриленко

    Заманив чим,калачем? 19 років це доросла дівчина,але звичайно насильника цим не оправдаєш, повинен відповідати перед законом.
  • Анна Хаванова

    Напевно вона сама цього хотіла 😆😆
  • Мамб Мамб

    Как можно заманить на строцку 19 летнюю женщину?))) конфетами рошен что ли)))
  • Лариса Афенди

    А что происходит в виннице то насилуют то гуляют  в ресторане в комендантский час  катаются на катере  длЯ Винницы войны не существует

    Александра Глебова reply Лариса Афенди

    Злий і необгрунтований коментар. Моє місто прийняло понад 35 тис переселенців, має порядні волонтерські організації, наші хлопці на сході.

    А покидьків треба не виправдовувати, а саджати

keyboard_arrow_up