Собака Джосі завадила молдаванину перевезти до Вінниччини амфетамін

Собака Джосі завадила молдаванину перевезти до Вінниччини амфетамін
  • Молдаванин хотів потрапити до України, але мав у торбі заборонені речовини. Службова собака прикордонників одразу викрила зловмисника.

Інцидент стався у пункті пропуску «Могилів-Подільський». Про це у фейсбук повідомив Могилів-Подільський прикордонний загін.

— 31-річний громадянин Молдови прямував пішки з України до Молдови. Однак пройти непоміченим не зміг, на його валізу спрацювала службова собака фокстер’єр Джосі, що натренована на пошук наркотичної речовини, — зазначають у повідомленні. — На вимогу надати багаж для проведення спільного огляду, чоловік вдався до втечі, але одразу був затриманий прикордонниками.

У іноземця виявили п'ять грамів амфетаміну. Наркотики були у трьох пакунках, які він поклав між особисті речі у сумці.

Відео дня

Чоловіка та вилучені наркотики прикордонники передали працівникам СБУ. 

На молдаванина склали адміністративний протокол за статтею 185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону». 

На початку червня, нагадаємо, у пункті пропуску «Могилів-Подільський» також спрацював службовий пес, натренований на пошук зброї, боєприпасів та вибухівки. Він виявив у бардачку авто гранату «Ф-1».

 

Читайте також:

Завдяки волонтерам область отримала майже 12 тисяч пляшечок дефіцитного дитячого харчування

По Кременчуку рашисти запускали ракети типу «Х-22»: відео та деталі від СБУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up