Смажили кабанчика на вертилі: Центр профтехосвіти брав участь у фестивалі «Ветеран-кухар з нуля»

Смажили кабанчика на вертилі: Центр профтехосвіти брав участь у фестивалі «Ветеран-кухар з нуля»
  • У Вінниці відбувся благодійний фестиваль «Ветеран-кухар з нуля».
  • Головною метою став збір коштів на завезення та техобслуговування 50 карет швидкої для фронту. 
  • Центр професійно-технічної освіти №1 теж взяв участь у заході.

Вчора, 2 грудня, у Вінниці, відбувся благодійний фестиваль «Ветеран-кухар з нуля». У центральному парку імені Леонтовича біля фонтану розгорнули ятки з їжею, де гостям пропонували різноманітні страви, зокрема польової кухні.

Фактично це — змагання серед команд ветеранів та волонтерів під керівництвом шеф-кухарів, тож ятки — це окремі команди (кожна готувала свою авторську страву).

Відео дня

Центр професійно-технічної освіти №1 є незмінним учасником та партнером різноманітних благодійних фестивалів польової кухні. Про це розповіли на Фейсбук-сторінці закладу.

Тож 2 грудня колектив Центру взяв участь у традиційному вже, сімейному фестивалі «Ветеран-кухар з нуля», приуроченого до Дня української армії, міжнародного дня волонтера та до Дня Святого Миколая. Метою заходу став збір коштів на завезення та техобслуговування 50 карет швидкої допомоги для фронту. Їх безкоштовно надають партнери з Латвії.

Мабуть, локація Центру на заході була найвидовищнішою. Майстерні кухарі на чолі з директором Валерієм Дяківим смажили кабанчика на вертелі, котрого любʼязно надали давні друзі закладу.

Також готували капусняк по-запорізьки, пиріжки з м'ясом, рогалики з яблуками і вишнями, плюшки та безалкогольний глінтвейн.


Читайте також:

Два ліцеї Калинівки отримали фінансову допомогу від ЮНІСЕФ

Виповниться 90 років, як Вінницький муздрамтеатр відкрив свій перший сезон

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up