Два ліцеї Калинівки отримали фінансову допомогу від ЮНІСЕФ

Два ліцеї Калинівки отримали фінансову допомогу від ЮНІСЕФ
Фото ілюстративне
  • Ліцеї у Корделівці та Дружелюбівці отримали по 3 тисячі доларів від ЮНІСЕФ.

Ліцеї у Корделівці та Дружелюбівці, які є опорними закладам загальної середньої освіти, отримали по 3 тисячі доларів від Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ). Про це пише Калинівка City.

Це стало можливим завдяки реалізації Кабміном спільного з Міжнародним надзвичайним фондом допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) проекту щодо надання фінансової підтримки опорним закладам загальної середньої освіти для підготовки до 2022/23 навчального року.

Витратити ці кошти можна на поточний ремонт будівель опорних закладів, підготовку до опалювального сезону, зокрема ремонт та модернізацію котелень, придбання обігрівачів, генераторів, пального; придбання засобів для навчання, компʼютерного та іншого обладнання, зокрема програмного забезпечення, послуг з доступу до Інтернету.

Відео дня

Саме на забезпечення послуг з доступу до Інтернету планують використати ці кошти у ліцеї села Корделівки. У ліцеї зробили вибір на користь сучасних технологій, замість, наприклад, ремонтів.

У Дружелюбівському ліцеї кошти від ЮНІСЕФ планують спрямувати на модернізацію котельні, зокрема придбання генератора, а також на заміну меблів в учительській.

 

Читайте також:

Як у школах змінився підхід до вивчення англійської мови? Розповідають вінницькі фахівці

Студенти невтомні: у Вінницькому технічному коледжі продовжують створювати повербанки для ЗСУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Sergey Nabokov

    Сподіваюсь, що в ці школи добавлять вивчення польської мови, яка зараз є дуже популярною в Україні. Якщо ж ні, то можу вам всім порекомендувати чудовий курс в Києві https://slavic-center.com.ua/izuchenie-polskogo-yazika-v-kieve/

  • Костя Тынына

    На шубу директрисі
  • Дмитро Альпініст Українець

    1 питання під які зобовязання отримали кошти-
  • Ольга Литвинюк

    Якби ще ЮНІСЕФ проконтрулював, куди ці кошти будуть спрямовані. А то фінансування йде на школи та садочки, і все одно: "батьки, здавайте гроші. Треба на те, потім на те(.

    Volodymyr Mayboroda reply Ольга Литвинюк

    Ольга Литвинюк Батьки згодні, в чому проблема?

    Дмитро Альпініст Українець reply Ольга Литвинюк

    Ольга Литвинюк  це батьківський комітет повинен контролювати

keyboard_arrow_up