Сергій Чумак, Керівник УНСО про ситуацію в Країні та Мукачево зокрема

  • Любишев Олег
З виступу Командира Вінницької крайової команди УНСО в прямому ефірі ВДТ-6 14 липня 2015 року.

Повний виступ буде викладений згодом, наводимо основні цитати:

"- УНСО сповідує державницьку ідеологію. Є одна і єдина Держава, це фактор незмінний. Це наша Держава. Є влада, яку ми маємо можливість формувати, обирати і цей фактор змінний. В свою чергу влада теж різна: верховна, місцева, суддівська тощо. Я не перший раз в цій студії і Володимир (Грицик, ведучий програми "Політрада") не дасть мені збрехати, що я постійно наголошую: якщо влада не буде чути народ, якщо не буде змін, якщо не буде реальної боротьби з корупцією - будуть виникати подібіні гнійники і лускати чи в Мукачево, чи в Одесі, чи Львові, чи в Ковелі. Вінниччина теж від цього не захищена.

Процитую деякі витяги із Заяви УНСО щодо подій в Мукачево.

Відео дня
Цитата із Заяви УНСО:

"Надзвичайна ситуація, що склалася у м.Мукачевому цими днями, є логічним наслідком неспроможності діючих правоохоронних та судових органів України дієво та ефективно здійснювати покладену на них задачу по боротьбі із корупцією, контрабандою та свавіллям окремих представників регіональних влад.

Основне питання, яке приводить людські маси в рух вкотре і вкотре дедалі сильніше - це питання про бандитсько-міліцейське свавілля! Кругова порука, ланцюг, який розірвати поки не вдається нікому. І змінювати ситуацію, в першу чергу, треба зі зміни керівництва МВС. Українська Націоналістична Самооборона УНСО вимагає від Генерального прокурора України та Міністра внутрішніх справ довести нарешті свою профпридатність та терміново розслідувати причини та наслідки ситуації. Інакше, ці люди не мають морального права займати відповідальні посади і мусять піти."

Сергій Чумак: - Суддівська, міліцейська, прокуроська реформа, наразі з реформами освіти, медицини і місцевого самоврядування є першочерговими, нагальними і прирівнюються до питання збереження української держави загалом.

Цитата із Заяви ‪#‎УНСО‬ :

"Так сталося, що процес почався із Мукачевого і однією з сторін конфлікту стали бійці ‪#‎ДУК‬ Правий сектор. Говорити про те, що цей випадок одиничний - неможливо. Ситуація може мати продовження, адже швидке загострення та не зовсім адекватні дії правоохоронних органів лише сприяють реальній загрозі поширення протестів населення по всій країні. Добровольці вже неодноразово доводили, що патріоти ніколи не припинять боротьби, якщо мова йде про долю та інтереси України та її народу. Проте ми твердо впевнені і наголошуємо на тому, що жодна праведна мета не може виправдати переміщення країною та застосування важкої зброї на мирних територіях. В той же час, неприпустимим є й використання добровольчих об’єднань політиками для вирішення своїх конфліктів чи втягування активістів патріотичних організацій у корупційні бандитські схеми, кримінальні розборки.

УНСО закликає всіх членів добровольчих батальйонів ‪#‎ЗСУ‬ та Нацгвардії до єднання! Доля України вкотре залежить від позиції патріотів! Але ще раз наголошуємо, що ніхто не повинен вирішувати будь-які питання мовою зброї на мирних територіях, коли під обстріл попадають випадкові мешканці населених пунктів! Докази вини бандитів, корупціонерів та злочинців від влади мають збиратись, оприлюднюватись та розслідуватись у законному порядку, а ми маємо забезпечити виконання цього процесу до кінця без загрози життю звичайних людей.

УНСО вкотре переконливо застерігає не використовувати ситуацію в Мукачево, як чергову спробу дискредитації патріотичних рухів та добровольчих батальйонів, які є основою сучасної української армії на сході, найбільш дієвою та ефективною її частиною у сьогоднішній боротьбі за незалежність України." - кінець цитати.

Сергій Чумак зазначив: - Я не даремно навів цитати з офіційної заяви УНСО щодо подій в ‪#‎Мукачево‬ . Я не виключаю, що завтра чи післязавтра, чи найближчими днями, посіпаки минулого режиму вийдуть з пікетами до ‪#‎УМВС‬ чи ‪#‎СБУ‬ з вимогами моєї ліквідації, мого арешту. УНСО стоїть кісткою поперек горла для всіх деструктивних сил, метою яких є розхитування ситуації в нашому Краї. Я попереджав, що дестабілізація на Вінниччині буде відбуватися під патріотичними прапорами. Це гібридна війна. Вчіться розпізнати зерно від полови.

джерело: https://www.facebook.com/una.unso.vin/posts/1171124309580454:0

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up