«Що ж, пишемо нову історію разом». Морпіх Андрій Підлісний освідчився коханій в Карпатах

«Що ж, пишемо нову історію разом». Морпіх Андрій Підлісний освідчився коханій в Карпатах
Офіцер зробив пропозицію коханій в Карпатах / Фото з Фейсбуку Андрія Підлісного
  • Андрій Підлісний, офіцер морської піхоти Військово-морських сил ЗСУ, ветеран АТО/ООС, координатор ГО «Res_Publica. Брати по зброї» незабаром поведе кохану під вінець.
  • Днями вінничанин оригінально освідчився дівчині в романтичній атмосфері Карпат та відео опублікував у соцмережах.

Під час відпочинку військовий з коханою Вікторією вирішили зняти відео для Тік-Току, на якому чоловік збирався своїй дівчині одягнути подаровану підвіску. Разом з прикрасою він дістав і обручку. Андрій став на коліно і отримав заповітне «Так».

«Пранк вийшов з-під контролю», — написав офіцер у соцмережах.

Відео дня

Наречену офіцера звати Вікторія Вахнюк. Дівчина мешкає, навчається і викладає українську філологію в столиці. Пара зіграє весілля незабаром, оскільки вже почали шукати локацію для урочистої події.

«Може хто підкаже не за всі гроші світу локацію (з рестораном) у Києві або області, щоб був газончик і стільчики, як в американських фільмах про весілля», — написав Андрій Підлісний у Фейсбуці.

Журналістка «20 хвилин» поспілкувалася з женихом і дізналася деталі історії кохання пари та коли вони зіграють весілля.

Готував освідчення два місяці

У стосунках пара менше року. Освідчився морпіх своїй коханій Вікторії в Карпатах, коли був у відпустці.

— Готував освідчення місяці два, напевно, — розповідає офіцер. — Я був у щорічній відпустці, і ми поїхали на відпочинок в Карпати. Вікторія підозрювала, що я їй можу зробити пропозицію. Тому я придбав підвіску з кулоном. Ми знімали постановочне відео, в якому одягав ту саму підвіску. Заодно і зробив пропозицію, тому вона на відео була така здивована.

Закохані познайомилися в інтернеті, наживо — за місяць до повномасштабної війни.

— Я звільнився з лав ЗСУ влітку 21-го, проживав в столиці, там з Вікторією і познайомилися, — говорить Андрій. — Спочатку придивлялися одне до одного, зустрічатися почали в серпні минулого року. Після дев'яти місяців стосунків вирішив освідчитися.

Військовий також розповів, чому обрав саме цю дівчину.

— Я розділяю кохання і закоханість, — каже Підлісний. — Кохання — це надовго і саме з цією людиною. Мені подобається громадянська позиція Вікторії, вона патріотка, бере участь в соціальних проектах, є викладачкою української мови і літератури. Я відчув, що мені з цією людиною комфортно, а затягувати на роки зустрічання зараз не на часі, оскільки життя дуже швидкоплинне.

Зараз Андрій Підлісний на фронті, весілля готуються зіграти вже через кілька місяців. Свято відбуватиметься на Київщині.

— Локацію для весілля шукаємо кілька днів, пошук виявився нелегким, оскільки Вікторія працює, а я вже на фронті, в Херсонській області, — розповідає офіцер морської піхоти. — Тому нам варіанти підбирають друзі. Весілля плануємо на вересень.

Офіцер-морпіх

В історії Андрія Підлісного відбивається вся українська армія останніх дев'яти років — а саме стільки цей молодий чоловік віддав Збройним силам України. Після російської агресії 20-річний студент із Вінниці кидає університет і стає снайпером у морській піхоті, а сектор ультрас футбольного клубу «Нива» міняє на сектор у зоні АТО. 

Військовий з позивним «Підлий» встиг повоювати за Широкине та в багатьох інших гарячих точках Донбасу, знищити не одного ворога, набратися досвіду в іноземних партнерів, очолити батальйонну розвідку, здобути офіцерське звання.

Він опанував аеророзвідку, коригував артилерію, а для кращої наочності притягнув у підрозділ 3D-принтер та виготовляв казкової точності макети ділянок фронту — з усіма ворожими позиціями й технікою. Від звання матроса і посади снайпера Андрій у ЗСУ виріс тоді до старшого лейтенанта та начальника групи планування 137-го окремого батальйону морської піхоти ВМС ЗСУ.

Ім’я Підлісного стало широко відомим у липні 2020 року — після трагічних подій під Зайцевим, коли загинули троє морпіхів, а «Підлий» дістав бойове травмування як командир евакуаційної групи. 21 серпня 2020-го указом президента Андрій був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

Після звільнення з лав ЗСУ, військовий лише пів року пожив мирним життям. Повномасштабне вторгнення покликало вінничанина Андрія Підлісного, офіцера морської піхоти Військово-морських сил ЗСУ, ветерана АТО/ООС, координатора ГО «Res_Publica. Брати по зброї» знову стати у стрій. Нині він — капітан і командир підрозділу, відважно боронить Батьківщину від ворога.

 

Читайте також:

«Вони — мої українці». Як в Німеччині чоловік з вінницьким корінням допомагає українським біженцям

«Поцілував ще сплячого сина і поїхав». Вдова офіцера Дмитра Лізавенка просить підписати петицію

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alina Demchuk

    Дуже красива пара.Молодці.Щастя вам закоханні

keyboard_arrow_up