Що не так з нашими поліклініками? Ми запитали вінничан

Що не так з нашими поліклініками? Ми запитали вінничан
  • Дуже багато людей нині хворіють. У Вінниці «гуляє» і грип, і ковід, і ГРВІ. Тож люди йдуть у «первинки», аби проконсультуватися із сімейними лікарями та зробити базові дослідження. Що скажете про свої ЦПМСД? Яка ситуація там із матеріально-технічною базою, рівнем обслуговування?

Такі питання ми поставили нашим читачам в Instagram та Facebook. Отримали близько 30 коментарів. Відібрали декілька відповідей.

Оксана Петрик

Відео дня

— У приватних клініках все для комфорту пацієнтів — чудово. Але якщо взяти державну лікарню, наприклад смт Літин, в черзі можна простояти години три до сімейного, а інші спеціалісти на роботу ходять як їм забажається. Хамлять, вважають себе богами, за якими всі повинні бігати.

Анастасія Неголюк

— Вінницька обласна дитяча лікарня на Хмельницькому шосе — немає на що жалітися. Мене все влаштовує.

Катерина Алямова

— Претензій ані до мого сімейного лікаря, ані до медсестри ніяких не маю. І мама моя з високою температурою була загрипувала, то наша сімейна по морозу прийшла своїми ногами без всякого недовольства. І це все безкоштовно. В приватній клініці такого не буває.

Ірина Самойлюк

— Зараз вірус «працює» на повну, а сімейний лікар каже телефоном: «Пийте багато рідини, збивайте температуру». На цьому й все лікування. Потрапити на прийом з хворою дитиною зараз нереально. Тому люди й лікуються самостійно, або шукають приватну лікарню.

Вікторія Селезньова

— На Хмельницькому шосе нормальний центр. Усі лікарі, з якими доводилося там мати справу, хороші.

Опитування

Який рівень обслуговування й стан вашої поліклініки (ЦПМСД)?

Раніше, нагадаємо, у вінницьких школах оголосили карантин і перевели всіх учнів на онлайн-навчання.

 

Читайте також:

Чи підписуєте усі петиції про присвоєння Героя України — Ми запитали вінничан

Чи достатньо влада Вінниці робить для допомоги ЗСУ — Ми запитали

Що вас дратує у громадському транспорті Вінниці? Ми запитали

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ірина

    Смт Погребище аналогічна ситуація до Літина. Точно ходять як боги і не лічать, а калічать. ЦРЛ має лише одиниці лікарів, які виконують свою роботу на 1000%, інші халатно ставляться до роботи.
    Щодо Вінниці, дитяча лікарня на Хмельницькому шосе дуже хороша, весь персонал чудові лікарі 💕. Обласна лікарня імені Пирогова стикалася лише з стаціонаром, то також чудові лікарі. Поки що це все)
  • Ілаб

    Рекомендація при направленні до вузьких спеціалістів якщо сімейна точно впевнена в необхідності здачі зак нехай дають направлення одразу . По іншому люди займають чергу до спеціаліста щоб спеціаліст дав направлення на зак , чекають в черзі , здають зак , результат після 14-00 в кабінеті спеціаліста , знов черга щоб зайти в кабінет , і так проходить цілий день щоб отримати ліки один раз на місяць , це ненормально тим паче в період розгортання грипу . Це один момент а другий не всі хворі можуть цілий день простояти в чергах ! Це стосуються поліклініки на Пирогова
  • Місцевий

    ЦПМСД №5, директор і медичний директор, бабусі, з дипломами радянських педіатрів, але зухвалі  і нахабні, яка може бути належна організація лікування?

keyboard_arrow_up