Чи підписуєте усі петиції про присвоєння Героя України? Ми запитали вінничан

Чи підписуєте усі петиції про присвоєння Героя України? Ми запитали вінничан
  • Читачі щодня надсилають нам петиції про присвоєння звання Героя України їхнім полеглим родичам, коханим, друзям. Таких звернень дуже багато.
  • Чи підписуєте ви петиції, які бачите у соцмережах? Підтримуєте усі звернення, чи тільки ті, що стосуються ваших знайомих? А якщо не залишаєте свій підпис, то з якої причини?

Свої відповіді люди давали під дописом на facebook-сторінці «Новини Вінниці на 20хвилин». Загалом маємо понад 60 думок. Отож, чи підтримуєте ви всі петиції про присвоєння Героя України?

Андрій Гайдай

Відео дня

— Досить важке питання стосовно статусу Героя України. Усі хто загинув і є Героями України, які боронили її. Але водночас якщо всім надавати цей статус, то який сенс від нього буде? Це якщо розглядати з юридичної точки зору, а якщо з людської, то всі полеглі достойні цього статусу!

Таня Христофор

— Завжди підписую, не дивлячись на те, чи знайома мені ця людина або ні! Це найменше, що ми можемо зробити для кожного загиблого Героя! Подвиги цих людей варті вшанування! Слава Україні! Героям Слава!

Світлана Недошовенко

— Кожен із них віддав найцінніше, своє життя. І за це, низький уклін їм. Але звання Героя України, це певні вимоги й не кожен відповідає цьому статусу. Як на мене, вони усі Герої.

Ніна Владимирець

— Підписую, якщо зворушить розповідь про Героя. Хоча, якщо тверезо — всі, хто віддали життя за Україну, є Героями. І якщо усім нададуть цей статус, то він нівелюється.

Зоряна Захарчевна

— Званнями й так не розкидаються. Мало хто отримує звання Героя України через петиції, наша справа показати рідним, що вони не самі. Адже для рідних зібрати ці 25 тисяч голосів, це як останнє, що вони можуть зробити для свого Героя і те, що усі люди вдячні за подвиг захисника або захисниці.

Опитування

Друзі, ви підписуєте петиції про присвоєння звання Героя України нашим захисникам?

 

Читайте також:

Що не так з прокатними електросамокатами — Ми запитали вінничан

Як вінничани готуються до другої зими під час війни — ми запитали

На що зараз доцільно витрачати бюджетні гроші, окрім армії — Ми запитали вінничан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Валентина Патраманська

    Хто воює зараз із орками,то вони всі герої і всіх потрібно нагородити.
  • Толян Дрейк

    Я вам відкрию велику таємницю. Через петицію, ще не вручено жодного Героя України . Жодного.  Не давайте марної надії рідним і близьким
  • Читач58

    Я підписала всі петиції. Окрім тих де залишилося декілька днів і зібрано підписів до 10 тис. Сім’я воїна залишилася назавжди без нього. І все що вони просять це підписати петицію. Не зробити це для них - аморально.
  • Next

    Не  ми маємо визначати, хто заслуговує на звання Героя України, там дуже чітко про це описано.

keyboard_arrow_up