Ryanair літатиме з Вінниці у 2019 році? Тривають «секретні» перемовини

Ryanair літатиме з Вінниці у 2019 році? Тривають «секретні» перемовини

Ірландська авіакомпанія буде літати з Києва та Львова у 2018 році — на цьому Ryanair не планує зупинятися. Директор ірландської авіакомпанії Майкл О’Лірі заявив, що ведуться перемовини ще з п’ятьма аеропортами України про відкриття авіарейсів у 2019-му. Серед них, ймовірно, є летовище Вінниці

У інтерв’ю «Українській туристичній газеті» керівник компанії-лоукостера Майкл О’Лірі розказав, що Бориспіль (Київ) залишається головним напрямком в Україні. Він розповів, що вже ведуться перемовини про відкриття рейсів влітку 2019-го року з інших міст України. Непрямо він підтвердив, що серед цих міст є й Вінниця.

— Зараз ми ведемо переговори з ще п'ятьма українськими містами — можливо, вже наступного літа ми відкриємо туди свої польоти. Я думаю, ми будемо розвиватися в Україні дуже агресивно і швидко нарощувати темпи своєї присутності на ринку, — казав О’Лірі.

Відео дня

— Уточніть, будь ласка, що це за українські міста — Харків, Одеса, Дніпро, Херсон, Вінниця?

— Так, ми ведемо дискусію практично з усіма містами, які ви згадали. І я буду дуже радий, якщо наступного літа ми зможемо запропонувати нашим пасажирам рейси в таке гарне місто, як Одеса. Але поки що рано говорити про конкретику, нашим і українським учасникам переговорів ще необхідно багато попрацювати для успішної реалізації даного проекту, — відповів директор Ryanair.

Запитали у керівника вінницького летовища Ярослава Мазурця про те, чи був подібний діалог з представниками лоукостера?

— Поки що не готовий це коментувати. Можливо, якщо вони пишуть (фрагмент інтерв’ю публікували декілька всеукраїнських видань), то щось знають, — ухильно відповів Мазурець.

Заступник мера Владислав Скальський у мерії опікується напрямком економіки Вінниці. Зокрема, йому відомо й про ситуацію з нашим аеропортом. Журналіст поставив йому таке ж питання як і Ярославу Мазурцю.

— Вінницький аеропорт заслуговує того, щоб його розглядала компанія Ryanair. Наше летовище має унікальну зону охоплення потенційних пасажирів. І при готовності ірландського лоукостера виходити на переговорний процес, ми із задоволенням візьмемо в ньому участь. За нашою інформацією компанія Ryanair у 2018 році міркує про розвиток маршрутної мережі на 2020 рік, не раніше. Оскільки, це занадто структурована компанія зі складним, точним плануванням, аби мати найнижчу ціну на перевіз пасажирів на ринку.

Тим часом на офіційному сайті Raynair можна вже замовити квитки за напрямком «Бориспіль-Берлін». Переліт в одну сторону на 3 вересня коштує 58 євро (1811 гривень - авт.)

Нагадаємо, що влада міста та області підписала меморандум з Міністерством оборони про співпрацю щодо аеропорту «Вінниця». Завдяки цьому вінницький аеропорт отримає від держави 200 мільйонів гривень

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Порошок

    Раян Ейр літає принципово з аеродромів, які залиті з суцільного асфальто-бетону, а не ушатаними і розбитим аеродромами встеленими плитами ПАГ-14. Вони цінять свою техніку і літають виключно з якісних аеродромів. Їх у нас 3 Львів, Київ Харків
  • Задунайский Торонтуй

    Позорище летовище и ,,, Мазурець...

    Задунайский Торонтуй reply Задунайский Торонтуй

    Предлагаю угадать слово потертое модерацией.
  • Читательница

    Я не знаю, яка там залізна завіса, но в Рудниці, Вапнярці і навіть Рахнах зупинявся поїзд Одеса- Берлін! І можна було приїхати із Бершаді вузькоколійним поїздом, який нині так люблять туристи, почекать в Рудниці годинку і поїхати до Берліну. Де така опція зараз? А де поїзд Вапнярка-Ташкент? А де дизель, який доїжджав з Вінниці до Погребища за годину двадцять? Геть колію паразіти розібрали!

    Порошок reply Читательница

    Тому що всі ті вагони порізані в металобрухт, залізничні колії вирізані в металобрухт і залізничники/гебня/прокурори/мусора/депутати/президенти їздять на машинах за 10ки тисяч доларів і живуть в Швейцаріях і Австріях. Електровози віджили своє і теж пішли або в слом, або гниють в депо. Плюс тотальне обнищання населення цієї країни не зможе з такими зарплатами дозволити собі поїхати цим потягом.
  • Читательница

    "Десь колись" розглядаэться як досягнення. А всі забули про часи, коли літали літаки до Ямполя, Могильова, Плискова, Уланова, Оратова, Шаргорода, Чечельника, Бершаді, Бердичева, Гайворона, Первомайська на Бузі, Тетієва, Білої Церкви, Ровно, Одеси, Жданова, Львова, Сімферополя, Херсона?  Чому вінничани у вільній Україні не літають "ді Львову", не їздять прямим потягом до Хелма, Вроцлава, Варни, Ссалоніків, Бургаса тощо?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up