П’янка на роботі. Лікарі Пироговки влаштували застілля о дев’ятій ранку

П’янка на роботі. Лікарі Пироговки влаштували застілля о дев’ятій ранку
  • Накритий стіл та алкоголь. Журналіст 20minut.ua зняв відео, як лікарі відділення променевої діагностики лікарні Пирогова випивають на роботі.
  • Ранкова «літучка» відбувалась з приводу святкування 50-річчя однієї з медсестер. Головний лікар пообіцяв розібратись і назвав поведінку колег недопустимою.

Про ранкове святкування у лікарні Пирогова сьогодні, 28 лютого, журналісту повідомили читачі. У відділенні променевої діагностики, о 9.30 ранку, на коридорі чути запах алкоголю. В одному з кабінетів за столом зібрався персонал.

Пояснити, що відбувається у відділенні ніхто з учасників застілля журналісту Віталію Павловському не зміг. На запитання: «Ви що, вживаєте ви алкоголь на робочому місці?» один із лікарів відповів: «Ні. Майже».

Відео дня

Ми показали відзняте відео головному лікарю Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М.І.Пирогова Олександру Жупанову. Він теж не пояснив, що відбувається, але поспішив запевнити, що половина персоналу, відзнятого на відео, сьогодні не працюють. Жупанов засудив поведінку колег і пообіцяв розібратись.

— Ця ситуація не повинна бути зовсім, ніколи, — прокоментував відео Олександр Жупанов.

Лікар також попросив не надавати розголосу цій ситуації.

Детальніше про те, як все відбувалось, дивіться у відео:

Читайте також:

Пропали з продажу і подорожчали. Чому медичні маски у Вінниці стали дефіцитом

«Так ми знущаємось з власного організму» Вінничани про те, чи дотримуються посту

«Не лікуйте дітей у шаманів» Лікар-ортопед про дитячу поставу та як її виправити
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (359)
  • арлн

    це ведеться вакцинация короновирусу.
  • Halina Halina

    Откуда там журналист взялся??
    Его пригласили это мероприятие показать ??🤣🤣

    Halina Halina reply Halina Halina

    Спецагент кого?
    В Пироговке почти в каждом корпусе есть рентген служба.
    Интересненько как именно этот ,, спецагент,, оказался именно под тем кабинетом

    Ирина Коваленко reply Halina Halina

    Halina Halina а ничего странного, уже писали, что а пациентом был спецагент, вот он и сообщил, и реакция была мгновенная как видите)

    Олександр reply Halina Halina

    То це вже журналіст винен що ці лікарі бухають на робочому місці? В той самий час, як на коридорі толпа народу сидить в черзі.
  • Человек

    Что госпиталь ветеранов войны закрывают, всем тоже плевать, что громадные сокращения будут и увольнения

    Олександр reply Человек

    Не треба за всіх розписуватись своїм "всем тоже плевать". Я так розумію ти виправдовуєш цих бухаріків, правильно? Подобається як тебе обслуговують п'яні лікарі? Не всі такі як ти.

    Человек reply Олександр

    а вы там кого-то пьяного видели? где факты? мне лично всё равно если кто-то будет делать ренген, после бутылки шампанского, даже на 5 человек, от  этой работы никакой смертельной важности нет. её сложно сделать не правильно.  И где доказательства того, что пили именно те, кто останется на дежурстве, а не закончил смену и ушёл домой?  Мне не нравятся пьяные врачи, на работе, но и не нравится когда горе-репортёры не зная ситуации кинув говна на вентиляятор, наделали громадной вони по этому поводу. Да на любой работе всегда отмечают дни рождения, просто врачей невозможно собрать в другое время, у большинства только начались суточные дежурства, а у кого-то закончились. А на рестораны деньги далеко не у каждого есть. Потому что на 4 тысячи особо не разгонишся, многие и на второй работе пашут, чтоб выжить!  Любой факт чуток изменив описание, можно перекрутить в любую сторону.
    А такой мелочью можно отвлекать от более важных проблем, как закрытие большёго количества больниц и увольнение большого количества квалифицированного персонала. Потому что видители у министерства нет денег на медицину, а на повышение зарплат чиновникам, депутатам и прочим дармоедам есть.
  • Олександр Маркус

    ООО, навели журналіста-дармоїда колеги, яких не запросили за святковий стіл))). Всі святі!!!
    Ждем платну медицину з 1 квітня...

    Человек reply Олександр Маркус

    Да ждём точного закрытия госпиталей, закрытие хирургического отделения в госпитале ветеранов войны, всё операций там больше не будет, всех увольняют, останется только стационар. Много туб. диспансеров и их пациентов пускают по-ветру, лечиться где захотят, то есть будут ходить по улицам . И это на много страшнее паники на счёт коронавируса
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up