Просив сухарі у священика: чому 11-річний Микита ночував у закинутій автівці?

Просив сухарі у священика: чому 11-річний Микита ночував у закинутій автівці?

Вчора, 21 лютого 2019 року, розшукали 11-річного Микиту Іванова, якого шукали всю ніч у Вінниці. Правоохоронці розповіли, де був хлопчик та чому втік з дому.

У середу, 20 лютого, до поліції звернувся вінничанин з повідомленням про зникнення його сина. Чоловік розповів, що після закінчення шкільних занять хлопець пішов до своєї молодшої сестри, яка навчається в міській школі № 32, та після цього не повернувся додому. Мобільний телефон школяр вимкнув.

— На пошуки зниклої дитини задіяли особовий склад підрозділів вінницької поліції та ювенальної превенції обласного главку. Хлопчика розшукували мобільні та піші екіпажі поліції. Поліцейські опитували друзів та однокласників розшукуваного, перевіряли під’їзди будинків, підвальні приміщення, місця масового скупчення людей, ігрові заклади та вокзали, — розповідає начальник відділу ювенальної превенції Людмила Кузнєцова.

Як з’ясувалось, хлопчик ночував у залишеному автомобілі на території храму на півострові «Бригантина». Священик розказує, що школяр просив хліба та щось поїсти.

Відео дня

У четвер близько 10 ранку школяра знайшли на центральному ринку.

Микита пояснив правоохоронцям, що посварився з батьками та не хотів повертатись додому. З ним поліцейські провели профілактичну бесіду та розповіли про небезпеку, яка могла чекати на нього.

Поліцією вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей). Їм загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

— У разі зникнення дитини, радимо батькам oдрaзу звeртaтися до пoлiцiї. Цe дaсть змoгу пришвидшити пошуки та зaпoбiгти вaшiй дитинi стaти жeртвoю прaвoпoрушeнь, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

З початку року працівники поліції розшукали та повернули додому 61 дитину

 

Читайте також:

Вони щодня є в розшуку. Чому дитина може захотіти піти від вас світ за очі
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Next

    А що піп у якого дитина просила хліба і щось поїсти, не міг зателефонувати до поліції, чи дати дитині в теплі переночувати??? Але то такий піп як і храм, який зробили з водокачки для бувшого Хімпрому.

    ВАСЯ ВИННИЦКИЙ reply Next

    томущо тот поп был с пцу )

    Next reply ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Москалику на місце, бо путан інтернет відключить

    Вася reply Next

    Ти що? це амеррикози керуть, якких целуємо в дупу....
    Буде команда  -відключать. Не буде - ніяка "Сала України" не допоможе

    Вася reply Next

    Картинка нравится. Объединяет. Добавить бы евреев, католиков, татар, дончан, соседей по улице Кориандровичей - и полная карина украинского фашиста

    Next reply Вася

    Вася reply Next

    Згоден. Помилився. Не карина, а картина. Тоді вірно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up