Присвоєння звання Герой: дружина загиблого Дениса Лабунського звернулась до Президента

Присвоєння звання Герой: дружина загиблого Дениса Лабунського звернулась до Президента
  • Вінницький військовий Денис Лабунський загинув на війні.
  • Дружина просить Президента України Володимира Зеленського присвоїти чоловіку звання Героя.

 

Дружина загиблого Тетяна просить Президента України присвоїти звання Героя України Лабунському Денису Богдановичу. Відповідне звернення вона виклала на сайті офіційного представництва.

— Коли розпочалась повномасштабна війна Денис одразу приїхав з іншої країни та пішов на захист своєї Батьківщини добровольцем. Він пішов у Азов (штурмова рота спеціального призначення) та був кулеметник. Відав своє життя у місті Бахмут. При виконанню бойових дій загинув 24.11.2022 р.
Цитуючи його слова «я йду за свою сім’ю за близьких людей. За всіх українців. Хто як не ми, потрібно починати з себе. Я йду за ради наших майбутніх дітей. Перемога буде за нами!!!» — йдеться у тексті петиції.

Відео дня

Наразі прохання підписали понад 700 людей. Для розгляду потрібно зібрати 25 тисяч підписів.

Звернення можна підтримати ТУТ.

 

Загинув військовий Денис Лабунський, нагадаємо, 24 листопада. Вінничанин був спортсменом, КМС з важкої атлетики, вихованець дитячо-юнацької спортивної школи Вінницької територіальної організації «Колос».

«24.11.22. Наче постріл...Різко, зненацька, болюче...Прийшла страшна новина, — цитуємо повідомлення старшого тренера збірної Вінниччини Костянтина Соцкова. — Загинув на війні, КМС з важкої атлетики Лабунський Денис...Мій вихованець».

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

На війні біля Бахмута загинув військовий Олександр Волос з Браїлова

«Він був ідеальним прикладом для дітей». пам'яті Героя Володимира Гаврилюка

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Joyful Ojoma

  • Joyful Ojoma

  • Сергій Романов

    Взагалі б їм всім хто загинув надавати це звання. Було б справедливо.
  • Светлана Андриенко

    Вони всі Героі Украіни. Хочеться вірити що присвоять загиблим. Але у нас можливо все. Може тим синкам що фотку зробив на передовій і буде мати хероя. Ні чому не здивуюся. Той що з вилами також десь воюе.

    Fahriye Nalchadzhioglu reply Светлана Андриенко

    Светлана Андриенко я вважаю що петицію не потрібно робити на одного героя!!!
    Усі вони герої,і мають право УСІ на відзнаки посмертно!!!

keyboard_arrow_up