На війні загинув КМС з важкої атлетики Денис Лабунський з Вінниці

На війні загинув КМС з важкої атлетики Денис Лабунський з Вінниці
  • Сумна звістка прийшла з фронту. Війна забрала життя вінницького спортсмена, який пішов захищав нашу землю.

Загинув військовий 24 листопада Про це повідомив старший тренер збірної Вінниччини Костянтин Соцков.

Денис Лабунський КМС з важкої атлетики, вихованець дитячо-юнацької спортивної школи Вінницької територіальної організації «Колос».

«24.11.22. Наче постріл...Різко, зненацька, болюче...Прийшла страшна новина, — цитуємо повідомлення. — Загинув на війні, КМС з важкої атлетики Лабунський Денис...Мій вихованець».

Відео дня

«Не вірю, не хочу вірити і не повірю. Ти був найкращим мій Герой! Важкий біль на все моє життя. Я не знаю як мені тепер жити без тебе. Ти мені обіцяв що будеш себе берегти. Але ця клята русня забрала тебе у мене. Скільки у нас було планів на майбутнє тільки ми це знаємо у двох. Як тепер ? Що тепер? Де знайти відповідь? Ти був найкращим чоловіком, добрим веселим, сильним, мужнім ти був опорою для мене. Біль, смуток не можливо це все пережити. Я буду старатись триматись для тебе ти завжди говорив, що я сильна. Я пам’ятаю і буду пам‘ятати наше щасливе життя кожну хвилину! Ми були щасливі на 100000000000%. Ти показав мені, яким має бути справжній чоловік. Ти так за мене переживав завжди піклувався. Наше кохання не згасне ніколи, ти завжди у моєму серці. Тепер ти став моїм Ангелом і нашим Героєм. Ти був таким відважним, поїхав з іншої країни, щоб боронити Україну, всіх своїх близьких та рідних тобі людей, ти завжди говорив якщо не ми тоді хто, треба починати з себе, ти не міг сидіти і дивитись на це все. Я тебе так просила, щоб ти не їхав. Коханий, я не можу повірити, моя душа плаче моє серце розбите, як найти в собі сили, як нам це пережити. Боже за що ? Ти такий молодий тобі ще жити і жити. Герої не вмирають.Ти завжди будеш для мене живим !!!! Кохаю тебе безмежно. Пробач мені, що не змогла тебе зупинити. Не вірю», — написала дружина воїна Тетяна.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Материнський біль краяв серце». У Ладижині в останню путь провели визволителя Херсону

Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (234)
  • Valentyna Kozak

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ ГЕРОЮ УКРАЇНИ
  • Юлия Турлюк

    Вічна пам'ять Герою🇺🇦!Співчуття рідним і близьким😢
  • Людмила Колісник

    Вічна і світла пам'ять Герою. Щирі співчуття рідним та близьким.
  • Валя Сергійчук

    Вічна, Світла пам'ять, Царство небесне Герою України! Щирі співчуття рідним та близьким.

keyboard_arrow_up