Представників УДАРу і «Свободи» не буде в жодній з 225 окружних виборчих комісій

Представників УДАРу і «Свободи» не буде в жодній з 225 окружних виборчих комісій
За результатами жеребкування в Центрвиборчкомі в жодну з 225 окружних виборчих комісій в Україні не потрапили представники партії «Удар» Віталія Кличка та ВО «Свобода».

 

Разом з тим, у всіх комісіях будуть представники таких маловідомих партій, як «Молодь до влади», «Україна – Русь єдина», «Народно-трудовий союз», «Братство», «Зелена планета». У 223 комісіях будуть представники партії «Руський блок», у 221 - партії «Руська єдність», у 220 - Союзу анархістів України.

- Представники технічних маріонеткових партій, які отримали місця в окружних комісіях, вже пропонують купити їхні місця в цих комісіях, розміщуючи оголошення навіть в інтернеті, - каже керівник обласного виборчого штабу партії «УДАР» Геннадій Ткачук. - Це сталося через те, що рік тому влада разом з опозицією прийняла закон про вибори. Тоді вони разом кричали, що це перемога демократії. Ось і пожинаємо плоди «перемоги».

Член партії «Свобода», кандидат у народні депутати Антон Бойдаченко вважає, що влада просто злякалася справжньої опозиції.

- В комісії увійшли представники відверто антиукраїнських проектів, таких як «Русскоє єдінство», «Русскій блок», колишня «партія політики Путіна», яку перейменували в партію «Україна – Русь єдина» та інші провокаційні проекти, - каже Антон Бойдаченко. - «Свободи» і «УДАРу», очевидно, режим Януковича боїться найбільше, оскільки жоден представник лише цих партій не ввійшов до окружних комісій.

Після оголошення результатів жеребкування громадська мережа «Опора» заявила, що найбільше представництво в окружних виборчих комісіях отримали переважно найменш активні партії.

«Така процедура жеребкування щодо включення кандидатур до складу окружних комісій не сприяє рівномірному представництву усіх політичних сил у виборчих комісіях та викривляє принцип взаємного контролю між суб’єктами виборчого процесу», - йдеться у заяві «Опори».

 

Відео дня
Коментарі (5)
  • Anonymous

    Не так давно боевики из Свободы провели кампанию запугивания, направленную на срыв анонсированной при содействии посольства ФРГ в Украине лекции немецкого ученого Россолинского-Либе об украинском фашизме. Эта ситуация получила крайне негативных резонанс в европейских СМИ и об Украине в очередной раз заговорили как о стране в которой толерируют фашизм. Лидеры ОО публично не отмежевались от действий радикалов из Свободы, давая повод говорить о том, что они поддерживают такие действия националистов. http://liva.com.ua/arm-in-arm.html
  • Anonymous

    Та ісе зрозуміло. Риги перелякані, тому і готуються фальсифікувати вибори в окружних комісіях. Але народ їх змете, якщо партія зека захоче далі грабувати народ та плювати на українську мову.
  • Anonymous

    Да Кличко это та же оранжевая власть под другими лозунгами. Они ищут любой повод, что бы вернуться обратно к власти
  • Anonymous

    Бред!! Всякому ничтожеству дали место, а фаворитам...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up