Представили нового голову Вінницької ОДА. Онлайн-трансляція

Представили нового голову Вінницької ОДА. Онлайн-трансляція
  • Сьогодні, 19 червня у Вінниці представили нового голову Вінницької обласної державної адміністрації.
  • На заміну Владиславу Скальському прийшов Сергій Борзов. Як він сам сказав — на пів року.

На конференції ОДА Владислав Скальський прозвітував про свою роботу та подякував усім. Одразу після цього представили нового голову області.

Програма Борзова, яку він анонсував, включає:

Відео дня
  • Планує провести реальний перерозподіл обов’язків та оптимізувати штатну чисельність. Зробити діяльність кожного працівника в обласній адміністрації доцільною. 
  • Сформує чіткий план антикризових заходів та боротьби з COVID в області. 
  • Допомагатиме громадам. 
  • Інвентаризація земель державної та комунальної власності. 
  • Хоче вивести бізнес з тіні. 
  • Призначить будівельно-технічні експертизи щодо визначення ефективності використання коштів державного бюджету України при будівництві. 
  • Актуалізувати Регіональний план управління відходами в області.
  • Медицина. Оновимо склад госпітальної ради області. Спільно з медичною спільнотою розробимо й затвердимо план розвитку госпітального округу Вінницької області для забезпечення якісного надання вторинної та екстреної медичної допомоги населенню Вінниччини.
  • Обіцяє забезпечити виплату обіцяних 200% премій соціальним працівникам закладів соціальної сфери, які пішли на ізоляцію разом з своїми клієнтами і не допустили їх зараження коронавірусом.
  • Крок, який зробила галузь культури у напрямку використання соціальних медіа та цифрового контенту під час карантину, не має бути залишений після його завершення.Тут маємо шукати можливості для інновацій у сфері мистецької й культурної освіти, підвищення конкурентоздатності мистецьких і культурних закладів області та формування туристичної привабливості нашого регіону.
  • Молодь. Для того, щоб молодь області, навіть з найвіддаленіших громад, мала можливість проявити себе та реалізувати свої ініціативи створимо Молодіжний конгрес ОТГ Вінниччини та започаткуємо «ІТ-лабораторії» для дітей та підлітків в громадах області, де навчатимуть інженерії, робототехніці і програмуванню.
  • Як батько трьох дітей точно знаю, наскільки важливо батькам організувати та спланувати змістовне дозвілля своїх дітей. Це і різноманітні гуртки: вокал, малювання, танці, величезна кількість спортивних секцій. Все це має бути на одній онлайн-платформі «Вінниччина — дітям».
  • Пообіцяв, що обласна влада не буде «відірвана» від людей. 

Сергій Борзов родом з Вінниці. Він навчався в 35-й школі. Останнє місце роботи: керівник Державного управління справами. Одружений. Дружина – народна депутатка від партії «Слуга Народу» Ірина Борзова, яка є засновницею громадської організації «Розвиток. Розвиток». Подружжя виховує трьох дітей – двох доньок і сина.

До сьогодні вінницьку ОДА очолював Владислав Скальський, якого призначили на цю посаду у вересні 2019 року. Однак, Указу про його звільнення на сайті президента України ще немає.

Довідка

Владислав Скальський був призначений Головою Вінницької обласної державної адміністрації 19 вересня 2019 указом Президента Володимира Зеленського. Обіймав цю посаду до 19 червня 2020 року.

Він народився 18 січня 1976 року в місті Вінниці.

Освіта – повна вища, у 1998 році закінчив Вінницький державний технічний університет за фахом інженер-будівельник, у 2016 році — Національний університет «Києво-Могилянська Академія» отримавши ступінь магістра «Бізнес – Адміністрування для топменеджер».

В 1997–2015 рр. працював на керівних посадах в комерційних структурах.

З лютого по червень 2016 року директор КП «Інститут розвитку міст» Вінницької міської ради, де займався урбаністичним напрямком розвитку міста.

В 2016-2019 рр. працював заступником Вінницького міського голови, займаючись економічним блоком.

Результатами роботи стало значне підвищення інвестиційних та кредитних рейтингів міста за даними рейтингового агентства IBI-Rating до рівня invA+, а також здобуття першості в рейтингу прозорості інвестиційного сектору міст України за дослідженнями Міжнародної антикорупційної організації Transparency International.

Пріоритетами на посаді було залучення нових виробництв та створення робочих місць.

 

Читайте також:

Борзов замінить Скальського. Завтра представлять нового очільника ОДА

Уряд погодив кандидатуру Сергія Борзова на посаду голови Вінницької ОДА

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Сергей Прокопчук

    ... а мені Ласточкін більше подобається... ха - ха.
  • Марина Григоренко

    как в той песне:  мы начинаем КВН... пусть не решить нам всех проблем, но станет всем нам веселей..
    меня интересует а что нормальных уже совсем нет ?? без КВНщиков никак ??
  • Олександр Смірнов

    Все, что нужно знать о Борзовых!!!

    1. Работает на Порошенко.(это факт)

    2. Был КВНщик - стал госслужащий.(это норма)

    3. Завел жену в парламент для упрощение воровской деятельности и лоббизма личных интересов семьи. (это очевидно)

    4. Имеет бизнес в Крыму. (это хорошо для семьи Борзовых, но не допустимо для госслужащего)

    5. Уже отжал квартиру в Киеве, купленную за наши налоги. (это зашквар)

    То ли ещё будет. Думаю область он уже разрисовал для прихватизации.

    Ols Kat reply Олександр Смірнов

    Вы так говорите, как будто работать на Порошенко - это что-то плохое
  • Елена Беляева

    Адамсы .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up