Борзов замінить Скальського. Завтра представлять нового очільника ОДА

Борзов замінить Скальського. Завтра представлять нового очільника ОДА
  • У Вінниці 19 червня відбудеться представлення нового керівника Вінницької обласної державної адміністрації. Ним стане Сергій Борзов.

Про представлення нам стало відомо з власних джерел. Ми запитали про це у прес-службі ОДА. Нам відповіли, що анонс заходу буде на їхньому сайті. Однак до 18.40 офіційне повідомлення так і не з'явилося. 

Відомо також, що на захід приїде перший заступник голови Офісу президента України Сергій Трофимов. Представлення пройде в приміщенні Вінницької облдержадміністрації. Початок запланований на 13.00.

Варто додати, Сергій Борзов родом з Вінниці. Він навчався в 35-й школі. Зараз працює на посаді керівника Державного управління справами.

Відео дня

Одружений. Дружина – народна депутатка від партії «Слуга Народу» Ірина Борзова, яка є засновницею громадської організації «Розвиток. Розвиток». Подружжя виховує трьох дітей – двох доньок і сина.

Досі вінницьку ОДА очолював Владислав Скальський, якого призначили на цю посаду у вересні 2019 року.

ОНОВЛЕНО.

На сайті ОДА розмістили анонс, але ім'я нового очільника не вказали.

 

 

Читайте також:

Уряд погодив кандидатуру Сергія Борзова на посаду голови Вінницької ОДА

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Олександр Смірнов

    Тримають людей за абсолютно тупе бидло.

    Люди які вірою, правдою і ніщевним обкраданням народу служили Пороху, тепер ходять під прапорами Зе!
    Володя (той, що президент), ти ж обіцяв «без кумівства» і договорняків! То що це відбувається у нас, на Вінниччині?

    Ви там поділили Україну по областям і продали Вінницьку Борзовим?!

    Я, шокований вашим цинізмом. Тепер всі найвищі держ.посади належатимуть КВНщикам, їх ближнім і друзям. Друг, це ж не кум?! Така логіка?

    А голова СБУ, Баканов (той що давній друг Зеленського) не знає звідки статки у сім`ї Борзових? Про їхній бізнес в окупованому Криму не чув? Про квартиру в Києві отриману за рахунок платників податків, також не знає?

    Це призначення, дає чітке розуміння всьому. Скальський має хочь якісь принципи, тому продажем мандатів на місцевих виборах і політичною проституцією займатись не буде, тому знайшли Сірожку Борзова, якому байдуже на все, аби гроші платили.

    З таким управлінням, люди через кордон вже перелазити почали.
  • Tania Lova

    А посада "губернатор" це відголосок минулого чи прогноз на майбутнє?
  • Римский Александр

    Как сказал Швондер: "Это какой-то позор!"
  • Martin Libher

    мы начинаем КВН для кого для чего, ...

    Михаил reply Martin Libher

    аплодирую стоя
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up