Постамент для МіГу на Космонавтів обшивають склопластиком

Постамент для МіГу на Космонавтів обшивають склопластиком
  • Реконструкцію площі-«довгобуда» завершують: металевий постамент для МіГ-15 закривають білими панелями.
  • За словами працівників з заводу «Сармат», вони закривають конструкцію склопластиком.
  • Ремонт площі Могилка розпочали аж восени 2016 року

Від сьогодні, 13 квітня, на площі Могилка розпочалися ремонтні роботи: працівники облаштовують пластиковий корпус навколо металевого постаменту. Крім того, інші робітники готують пішохідний фонтан до початку сезону.

Розпитали у чоловіка, який монтував пластик навколо металевого постаменту.

— Це скловолокно. Підрізаю по формі та закріпляю. Коли буде повністю готово? Важко сказати, бо кропіткий процес. Ніхто ж не хоче, щоб було видно саморізи. Тому справляюсь без них — закріпив та чекаю поки засохне, — відповів працівник.

Відео дня

Питаємо, чи будуть накривати пластиком чи іншим матеріалом навіси над лавками?

— А навіщо воно вам?

— Щоб затінок був, — відповідаю.

— Затінок дома має бути. І так спотвориться вигляд площі.

За словами начальника міського департаменту капітального будівництва Ігоря Кравця незабаром привезуть на площу Могилка й меморіальний камінь. Він буде в основі постаменту.

Нагадаємо, що реконструкція площі Могилка розпочалася 5 вересня 2016 року. І її обіцяли завершити спочатку до кінця 2016-го, а потім — до кінця 2017-го. Тепер чиновники кажуть, що фініш ремонтів відбудеться навесні-влітку 2018-го.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Вінничанин

    Незадоволені, ковтайте. Ваша доля.
  • Next

    Я був свідком коли відкривали минулий пам'ятник МІГ-15, у далекому СРСР, минулий варіант простояв багато років, і був величніший. Зараз зробили потвору, яка не відомо скільки стоятиме.

    Вінничанин reply Next

    Звичайне старче бурчання. В Ваші "величні" часи були на часі "величні" речі. Тепер в часи ширпотребу - ширпотребні. В Ваші роки мала б бути мудрість.

    Сепар Торонтуй reply Next

    Я тоже. Стоял со стороны путей трамвайных. Помню как Козырь выступал, как Береговой сказал "Желаю винничанам процветания". Потом прошла эскадрилья военных самолетов, Ту-16, Як-28. Вся Винница там была....

    Next reply Сепар Торонтуй

    Хто знає, можливо того дня ми з тобою і стояли поряд. Дійсно космонавт Береговий відкривав той пам'ятник, так як він під час війни будучи льотчиком звільняв Вінниччину.

    Аристарх Аравийский reply Next

    Встретились два мудака.
  • long34man

    так само й у фонтана що нижче, який на Келецькій, імітація  накритих лавочок, от навіщо?
  • long34man

    а якщо дощ? навіщо ті лавки під дощем?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up