Популярна співачка Іванна Мелай планує концерт підтримки поранених військових у Вінниці

Популярна співачка Іванна Мелай планує концерт підтримки поранених військових у Вінниці
  • Співачка Іванна Мелай планує дати концерт на підтримку поранених військових в нашому місті.
  • Вона — популярна українська співачка, родом з Закарпаття, яка зараз мешкає в США.
  • І там, вона нещодавно презентувала рімейк грузинської класики «Чіто Гвріто» — пісні-присвяти пам’яті Вахтанга Кікабідзе.

37-річна українська співачка Іванна Мелай нещодавно представила пісню-данину пам’яті Вахтангу Кікабідзе. Вона перетворила легендарний хіт «Чіто Гвріто» в трек у стилі ембієнт-хаус, який подолає розрив між поколіннями.

Іванна Мелай давно мріяла про дует з Кікабідзе. 

— Я дружила з Вахтангом Кікабідзе. Познайомилися з ним, коли мені було 17 років. І з того часу ми дружили, дуже хотіли записати дует, — розповіла на презентації кліпу українська співачка. — Але не вдалося, через те, що його стало, його забрала хвороба. Вахтанг Кікабідзе був дуже прогресивною людиною. І я хочу надати його легендарній пісні, «Чіто Гвірто», нове життя. 

— Мені як українській артистці, що тривалий час жила в Грузії, хочеться вшанувати його пам'ять та таку велику дружбу між Україною і Грузією. Сказати йому дуже дякую за те, що Вахтанг Кікабідзе завжди нас підтримував, — додала вона.

Музичне відео, зняте в Майамі, Парижі, Лондоні та Нью-Йорку провідною американською продюсерською командою, є оповідним гобеленом, витканим із особистої подорожі Іванни та універсальної мови музики.

Вона передає стійкість і свободу, які символізує «маленька пташка» або «Чіто Гвріто», повторюючи почуття зростання, сили та пам’яті.

«Виконання Іванною Мелай пісні «Чито Гвріто» — це більше, ніж триб’ют; це міст через час і пам’ять, запрошуючи слухачів згадати, відсвяткувати та знайти власні крила завдяки силі пісні», — пояснюють автори музичного кліпу.

Наразі немає чіткої дати, коли і де у Вінниці відбудеться концерт Іванни Мелай. Слідкуйте за новинами на сайті «20хвилин».

А раніше ми розповідали, що Вахтанг Кікабідзе був щирим другом України: підтримував український народ із часів Майдану і називав нинішню війну справжнім геноцидом з боку росії. Під час своїх гастролей в Україні він завжди приїжджав у Вінницю, де мав вірних друзів, з якими завжди першою справою їздив на улюблену риболовлю. Дізнайтеся більше з цієї публікації: 

Про артистку

Іванна Мелай — українська співачка, авторка пісень, телеведуча і модель.

Народилася 16 квітня 1987 року в місті Хуст Закарпатської області. Перший сольний концерт дала у 12-річному віці. 

2002 року отримала премію «За найяскравіший сценічний образ» на конкурсі «Крок до зірок». 2005 року брала участь у фіналі українського відбору до пісенного конкурсу «Євробачення». 

Того ж року співачка взяла участь у міжнародному фестивалі «Sancan skale», а також презентувала свій дебютний альбом «13». 2009 року Мелай записала дует з чорногорським виконавцем Марка Претнічем «I will give you love» та випустила другий альбом «Viva la vita». 

2010 року вона отримала премію «Кришталевий мікрофон» в номінації «Найстильніша співачка року». У 2011 році Іванна Мелай переїхала жити до Грузії, де продовжила кар’єру співачки й телеведучої. За пісню «Мама, я люблю грузина» вона отримала місцеву премію «Пісня року». Наразі артистка мешкає в США, має американське громадянство.

 

Читайте також:

«У дівчини має бути фігура». Триразова чемпіонка світу з фітнес-бікіні виграла чемпіонат України

ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи

Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Григорий Пилипенко

    Щось я не чув такої співачки. Ми нічого не втратимо, якщо її не почуємо. Горобець також цвірінькає і що?

keyboard_arrow_up