Побачив — прибери. У Вінниці прибиратимуть біля Вишенського озера, як долучитися?

Побачив — прибери. У Вінниці прибиратимуть біля Вишенського озера, як долучитися?
  • Наше місто долучиться до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». Біля Вишенського озера відбудеться акція «Побачив? Прибери!», 26 вересня. 

У більшості міст України, що долучилися до цієї акції, прибирання вже відбулося сьогодні, 18 вересня. Але організатори офіційно продовжили терміни акції, і у Вінниці вона відбудеться через тиждень. 

«Ми запускаємо кампанію «Побачив? Прибери!» відразу в усіх регіонах України. Тисячі забруднених локацій, нелегальні точки отруюють усе живе навколо. Настав час змін! Міжнародна акція Всесвітнього дня прибирання покликана допомогти сформувати культуру чистоти та разом зменшувати негативний вплив на довкілля. Зробимо Україну чистою разом!», – закликає Президентка Всеукраїнского молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» Юлія Мархель.

Саме молодіжний рух є рушійною силою цієї акції. Організатори попереджають про правила, а саме: 

Відео дня
  • мати з собою рукавички та засоби індивідуального захисту;
  • не чіпати речі, які несуть небезпеку;
  • донести зібране сміття до баків, і, за можливості, посортувати. 

Де збираємося? Центральна локація — Вишенське озеро. Початок о 10.00 годині за адресою: вул. А. Первозванного, 1Б. Контакти координаторки: (095) 636 20 43. 

Також організатори наголошують, що долучатися можна й у інших форматах. До прикладу, провести індивідуальне прибирання неподалік свого дому. Або ж зробити цифрове очищення на своїх гаджетах. 

І, звісно, закликають робіти фото, сторіси на локаціях до і після прибирання і ставити хештеги #побачивприбери #letsdoitukraine #worldcleanupday, щоб бути прикладом для інших.

Читайте також: 

«Наша проблема, що ми живемо оцінками». Інтерв'ю з кращим вчителем Вінниці

Гірка реальність «шоколадного будинку». Чи має ця пам'ятка архітектури шанс на світле майбутнє

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач42

    не-не  дэвочкы  ловить тых "ондыхающых".яки там сруть и  бухають с цими оборотнями  мусорами якых  ЦРУ  перекрасило в 2014 щобы воны служили им..цеж  придуркам вселили миф  про реформу на самому  дили ментив перезагрузили щоб вони с кремливських  олигархив  служили американським..а не тилькы воны  обилечивають на  штрафах  и прочему нехай и цим  зоймаються-суспильним  захистом носелення вид  олкошив.А я описля робиты не собираюсь робити те  що  обязан  робити Фараон МОРГунов и МИнтовня.

keyboard_arrow_up