Пів століття історії. У Вінниці важкою спецтехнікою зносять готель «Південний Буг» (ВІДЕО ДНЯ)

Пів століття історії. У Вінниці важкою спецтехнікою зносять готель «Південний Буг» (ВІДЕО ДНЯ)
  • Впродовж кількох місяців у місті триває демонтаж легендарного готелю. Останні дні будівля стояла без меблів та вікон. Тепер її почали зносити.

На місці готелю «Південний Буг» за кілька років має з'явитися багатофункціональний центр. Це три багатоповерхівки з квартирами, офісними приміщеннями, готелем, ТРЦ тощо. Висота найвищої з нових будівель сягне за 20 поверхів. 

Замість колишнього ресторану та фоє готелю нині вирито котлован. Основну будівлю «Південного Бугу» почали розбирати кілька тижнів тому: спочатку вікна та меблі, а відсьогодні його почали зносити. За кілька днів легендарний готель назавжди зникне. 

Відео дня
v class="video-block">

Готель «Південний Буг» розпочав роботу 50 років тому, в 1971. Будівля була знаною серед вінничан, і не тільки. Колись у готелі селилися гості з усього Радянського Союзу. Готельний комплекс складався з двох частин: готель і ресторан. З'єднувалися між собою ці два приміщення просторим холом.

Більше про історію готелю та подальші плани на нього, читайте у матеріалі: Частину «Південного Бугу» вже розібрали. Від старого готелю скоро нічого не залишиться.

Опитування

Як ви ставитеся до такої реконструкції «Південного Бугу»?

Читайте також:

У прозорих офісах, міськраді та на вокзалах Вінниці відтепер є дефібрилятори. Для чого вони

На Коріатовичів будують новий апарт-готель. Що ще планують звести біля узбережжя Бугу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Олександр Дзядевич

    Я вважаю, що 24 поверхи, це якось по провійцінному, замало і дрібязково,  для такого мегаполісу як наша Вінниця... Потрібно будувати мінімум 50 поверхів! Щоб була не гірше, чим  "Масква Сіті" або "Лох та Плаза" в Петербурзі!
  • Vladislav Shafranskiy

    Людям квартиры дайте, живём в сараях и подвалах с грибком
  • Олександр Тягар

    ...до основания, а затем...!?
  • Читач14

    Ніхто не думав де будуть паркуватися авто з трьох багатоповерхівок, а про армагедон на перехресті ранком і ввечері,про це не думали і ті хто дав дозвіл на забудову, бо вони не будуть там жити,не будуть цим смогом дихати, бо живуть вони за містом, де тихо, чисто і багато зелені. То чому незробити там зелену зону з газонами, деревами,,бо це невигідно, бо немає відкатів, немає халявних метрів .нерухомості ,яку можна здавати в оренду. Але люди  мабуть не розуміють до чого такі забудови приведуть.

keyboard_arrow_up